• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
aaa udało mi się złapać na fotki Pysiowego cuda;)) śliczności masz syneczka Pysiu;)) i czytałam,że też się popsuł ze spaniem...chyba idzie jakaś zmiana pogody bo moja gwiazda znów nie śpi...

dzień dobry wszystkim...dziś czekałam na pana listonosza...a on sobie pojechał i nic mi nie dał...idę sobie posmutać do kąta....

Wiolka, paulina dzięki :))

Wiolka w miarę możliwości... ;)
Paulina u mnie bylo fajnie ze spaniem - teraz już troszkę inaczej ale też nie najgorzej :)

Witam się!

Chyba na serio coś mnie rozkłada - głowa mi pęka! :baffled::baffled:
M. poleciał służbowo do oddalonego o 500 km Trondheim i miał wrócić jutro wieczorem, ale nie ma lotu, więc wraca w piątek... :baffled::baffled::dry: Jestem sama z Mią. Obym się nie rozłożyła!

Miłego dzionka!
Wlecę potem.

a u nas Pysiu-raz ząbkujemy a raz nie-efektu wciąż brak;)) kiedy mąż wstaje do niej w nocy to nawet śpi od 20 do 4-5 rano bez niczego, a jak ja wstaję to pobudka co chwilę...ech byle do roczku;))

MAry-trzymaj się dzielnie!!

paulina u mnie spał od 19-20 to 2-3ej w nocy i potem 6-7 a teraz to nawet nie wiem kiedy się budzi, bo już nie patrzę na zegarek ;)
Trzeba to przetrwać

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry