• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
PYSIA!!!! tylko na kolano Cię położyć i lać :-D tyyyyyle czasu zwlekać z pokazaniem synka??? Jest cudny!!!! :tak: a jaki już z niego elegant w tej muszce :cool2:

reklama
just oj tak - nie ma to tamto - wystrojony musi być :)))
Aj tam zwlekać :))) pokazywałam nieraz - widocznie Ciebie kochana wtedy nie bylo :))) a jak tam Twoj Remiś? pewnie mądrala juz nie z tej ziemi i na pewno wyrosł ho ho :tak:

Chyba już wyspana jestem.

BOOGIE można przesyłać pw z plikiem? Mam to w doc`u.

CAROLA chwilę zajęło mi odszyfrowanie co to takiego na tym zdjęciu. Kochana za dużo węglowodanów i cukrów. A może jaki kto tam mieszka??? W każdym razie nie zazdroszczę Tobie dyskomfortu a bliskim "świeżego" powietrza :-)))))

Ja też nie załapałam się na bejbika Pyśki

JOS to z linku, to tak jak myślisz, leżaczek.
Ja z kolei uważam, że kołysanie, bujanie i ogólnie tulenie świetnie wpływają na dziecko. Dzieciaczek czuje się bezpieczny i kochany, ukojony a przy tym stymuluje mózg do szybszego wytwarzania synaps (znowu będzie, że się wymądrzam... to jedna z "moich" dziedzin), wpływa na koordynację ruchową, rozwija się wyobraźnia przestrzenna, pobudza się zmysł dotyku, węchu, wzroku. Kołysanie przyspiesza naukę siadania, raczkowania, chodzenia.....:cool2: Choć huśtawki i tak nie kupiłabym. 500 czy 600 zł na kilka miesięcy to trochę za dużo

SOL ja swojego mam zakaz golić. Przycięłam mu ucho nożyczkami. Chciałam coś wyrównać, a maszynką ciężko było...

oooo gdzie te zdjątka bejbika Pysi????

Ostatnia edycja:
Pysia :-D pewnie, że mądrala :cool2: krzyczy na kota, mądrzy się i wie, że będziemy jakąś psotę robić :rofl2: np gasić światło w łazience

Libby ;-)jeśli możesz wysłać, będę dźwięczna :-D

Ostatnia edycja:
pok dziękuję i gratuluję ciaży - nareszcie się doczekalaś :))) jak się czujesz w nowym stanie?? kupę czasuu....
libby momento - Ty też pokaż swojego, bo nie widzialam go jeszcze :)
just aj kochany :))) - pokazuj go szybko tu :)))

Ostatnia edycja:
Focham się na Ciebie Pysia@! Znowu nie widziałam :crazy::-p

BOOGI Remi jest słodki

PYSIA jak jesteś moją przyjaciółką (a mam ich tyle, że nie wiem czy tam jesteś hihihi), to u mnie w albumie są jego zdjęcia

libby nie jestem ;p nie fochaj tylko popatrz na niego i usuwam :)))
Apropo tego Twojego "wymądrzania się" - kołysanie tulenie i inne pieszczoty pozytywnie wpływają na maluszka, a po drugie kiedy będziemy rozpieszczać jak nie teraz? :-) Jak będą kawalerami? :-D

reklama
libby dzięki - oj tak - to samo mialam na myśli :-D
cudny jest :)))) i miło Twoją buźkę nareszcie zobaczyć :))) super wyglądasz

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry