znowu sie nie zalapalm na zdjecie pysi skarba
pysia : witaj !!!!
pok : ja tez takiej listy nie robilam te zby mi bylo glupio, ale wiem ze to sie praktykuje (tu) dokladnie tak jak na slub
w sumie to dosc praktyczne, bo pozniej czlowiek - potwierdzam po swoich 2 przykladach znajduje sie z 5 parami spodni na 3 miesiace, ciuszkami ktore nie trafiaja w sezon, 10 par kapuci, bo wszyscy uwazaja ze kapucie slodkie itd itd
ja listy nie robilam wlasnie bo mi bylo "niezrecznie" ale najblizsza rodzine z ktora na takie tematy mozna otwarcie pogadac po prostu poinformowalismy( czetso smai nas pytali zcego nam brakuje) co sie przyda
asionek : hej zazdorszcze pospania

ja tez juz powinnam isc, maly spi od ponad godizny, dzis w nocy ma go maz a ja sie wzielam za wywolywanie zdjec i mi zeszlo dluuugo
pok : asionek ma racje, co do spiworka. moim zdnaiem. choc wiem ze w Pl kroluja kolderki. dla mnie to niebezpieczne i malo praktyczne; ja zawsze uzywalam spiworka i uzywam do dzis nawet z 3 letnim synkiem majacym 102 cm

polecam
a transat : ja mowie o transacie, nie wiem jak to jest po poslku ale chyba zwykly lezaczek. w kazdym razie ja nie mowie o bujawce, hustawce. nie jetsem fanka przyzwyvczajania do bujania
chodzi mi o takie cos co ma 2 lub 3 pozycja : lezace i siedzaca
Transat Bubble pour bébé : Babymoov, accessoires et matériel de puériculture bébé
dobranoc wszystkim !!!