• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
caroline no domyślam się co masz w domu z Ninką - eh te dzieci :))) a no tak - problemow końca nie widać :( może jeszcze kiedyś się wsio ładnie ułoży &&&&&& Tobie też życze takiego cudeńka :)))) i oby ferie się szybko zakończyły i Oliwka byla znów z Wami - aj, najgorsza taka niewiedza co i jak tam się ma :(

reklama
znowu sie nie zalapalm na zdjecie pysi skarba :)

pysia : witaj !!!!

pok : ja tez takiej listy nie robilam te zby mi bylo glupio, ale wiem ze to sie praktykuje (tu) dokladnie tak jak na slub
w sumie to dosc praktyczne, bo pozniej czlowiek - potwierdzam po swoich 2 przykladach znajduje sie z 5 parami spodni na 3 miesiace, ciuszkami ktore nie trafiaja w sezon, 10 par kapuci, bo wszyscy uwazaja ze kapucie slodkie itd itd
ja listy nie robilam wlasnie bo mi bylo "niezrecznie" ale najblizsza rodzine z ktora na takie tematy mozna otwarcie pogadac po prostu poinformowalismy( czetso smai nas pytali zcego nam brakuje) co sie przyda :)

asionek : hej zazdorszcze pospania :)
ja tez juz powinnam isc, maly spi od ponad godizny, dzis w nocy ma go maz a ja sie wzielam za wywolywanie zdjec i mi zeszlo dluuugo

pok : asionek ma racje, co do spiworka. moim zdnaiem. choc wiem ze w Pl kroluja kolderki. dla mnie to niebezpieczne i malo praktyczne; ja zawsze uzywalam spiworka i uzywam do dzis nawet z 3 letnim synkiem majacym 102 cm :) polecam

a transat : ja mowie o transacie, nie wiem jak to jest po poslku ale chyba zwykly lezaczek. w kazdym razie ja nie mowie o bujawce, hustawce. nie jetsem fanka przyzwyvczajania do bujania
chodzi mi o takie cos co ma 2 lub 3 pozycja : lezace i siedzaca

Transat Bubble pour bébé : Babymoov, accessoires et matériel de puériculture bébé

dobranoc wszystkim !!!

pok - to jest krzesełko do kąpania jak dziecię już samodzielnie siedzi tak kole 5-6 miesiąca - ja mam małą łazienkę i mam wysoki brodzik bez wanny więc jak Emi zaczęła siadać to taki kupiliśmy i sobie w tym siedzi i się pluska w wodzie :tak: prawie 100 zł kosztowało ale jestem MEGA zadowolona z tego zakupu :tak: Ja zamiast bujaczka miałam fotelik i tez się sprawdził :tak: Z takich jeszcze dziwnych rzeczy to fotelik do karmienia ale to po 4-5 miesiącu - o niebo łatwiej się karmi :tak:

O 21 zadzwoniła do mnie koleżanka "Słońce - poratuj, zaprosiłam brata z maszynką żeby mojego chłopa ogolić i kolejna się spaliła" Co mogłam zrobić - poszłam ze swoją maszynką i dokończyłam dzieła zniszczenia :laugh2: A na dodatek pojechałam jej synka do kompletu :-p Jej mąż ma gęste włosy ale nie rozumiem czemu się maszynki psują - mój ma od niego gęstsze i dwa razy grubsze i od 3 lat maszynki nie kupowałam - jakoś żyje :-p De facto - pierwsza się spaliła przy goleniu ale miała 2 tygodnie więc na gwarancji, ale nie mieli już tego modelu więc nam na inny wymienili i jest od tamtej pory :-p

Jutro idę z Karola do lekarza i w piątek idziemy we dwie na zabawę karnawałową do przedszkola i w dupie mam że ma katar :cool: To będzie jej ostatni dzień w przedszkolu przed zabiegiem - później dopiero w maju się zobaczy z dziećmi z przedszkola. Kwiecień spędzi na rehabilitacji i zajęciach z logopedą.

asionek nie morduj:-D - już dałam - jeszcze kiedyś pokażę jak był malutki i obecnie - bo te kilka zdjęć to sprzed 1-2 miesięcy. jakoś tak :)))
Ty też pokazuj swojego mi tu :))) i jos też :))

maaaaaaaaaaam hehhe
jej jest cudny !! na pierwszej focie to jak latynosek wyszedl :)))

no to trzymam za slowo :))) udal ci sie synek :) spi ladnie ?? bo moj sie zepsul hehe

reklama
asionek dzięki :))
moj tez się zepsuł, a tak bylo ladnie :)))
Aj no tak udał się udal - ale co się dziwic - mamusia piękna to jakie mialoby byc dziecko? :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry