• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Karola wysłać faceta po zakupy;))) żartuje oczywiście;))) a może spróbuj się przełamać do ustrojstwa?

ja zmykam,mąż musi pisać pracę na studia i lapka mu oddaję,do później i nie kłócić się jak wrześniówki tudzież czerwcówki;)))

kolorowych Libby i zaśnij w końcu bez problemu;))

reklama
Wyplułam i wywaliłam.
Nie cierpię ciepłego mleka i płynnego żółtka,mdli mnie od razu. Drugiego podejścia nie robię...

carola łojej.. żółtko nie może się ściąć ~!@ :szok: Jakby to Gordon usłyszał....

Martwię się o nieumyte włosy made :eek::eek: ... to tyle z łazienkowych przemyśleń :sorry:

Ostatnia edycja:
Mleko, jajka.. Fu.. Musze stad isc, bo zle skoncze :)

Kocie - my raz przez dwa dni nie mielismy cieplej wody, to polecialam do fryzjera kolo domu umyc glowe i wyczesac na szczotke. Moja babcia ze wzgledu na kregoslup ma trudnoscw samodzielnym myciu glowy i 3 razy w tygodniu chodzi do fryzjera myc glowe :)

Ostatnia edycja:
nie no przegiecie prawie caly dzien przespalam z malym :szok:
polozylam sie przed 9 wstalismy po 12 ... pozniej spacer wiec maly spal sam i ok 17 polozylam sie na chwila , a wstalam 18.30 w domu cisza , ciemno :szok::-D maly spi znowu hehe

asionku maly tez nie chcial spac?

maly spi , ale sie budzi czestoooo :/ moze w koncu mu to minie ? :)
ciagle zapominam ci napisac , ze w twoim podpisie jest blad :) moj Nat urodzil sie nie 5.07 , a 5.10 :)))

siedze wczoraj przy komputerze i od 5min odczuwałam jakies bulgotanie albo jak bąbelki powietrza, takie jak ktoś rusza ręką w wodzie nie wiem jak to opisać może to dzidzia ale to pewnie za wczesnie pozostaje czekac na kopniaki chociaż koleżanki pisały że to prawdopodobnie maluszek daje o sobie znać aż mi się płakać chciało :)

moze byc , ze juz delikatnie maluszka czujesz :) ehhh wspomnienia :)))

jos u nas pierwsze katarzysko - mała nie spała od 1.30 do 4.30.. oczywiście ja też nie :-p Nasivin na szczęście wczoraj zakupiłam :tak:

i jak Olenka ?? zdrowka duzo zycze !!

kocie : ja dzis chyba nawet na raty 4,5h nie wyciagnelam...nawet juz nie patrzylam
u mnie maly tez ma katar, poldek chory wiec oczywiscie podzielil sie z bratem zarazka ...

kurcze i dla twoich pociech tez duzo zdrowka !! w nocy mialam to samo stracilam rachube co i jak o ktorej i po co :-D:-D

jestem :)
dziewczyny sluchajcie. mozecie polecic jakis kosmetyk na ciazowe rozstepy? chyba czas sie juz zaczac smarowac. na razie uzywam po prostu balsamu nawilzajacego.
a tak przy okazji - czy sa jakieskosmetyki, ktorych absolutnie w ciazy nie wolno? moge sobie zrobic np oczyszczajaca maseczke na twarz czy nie?

ja smarowalam sie od poczatku Mustela , pozniej Mustela lus oliwka jak juz brzuch pekal w szwach :) nigdzie nie mam ani pol rozstepu , nie wiem na ile to kremy , a na ile geny , ale i tak polecam brzuchola , uda ( bo czesto tam sie robia rozstepy , a sie nie mysli zeby smarowac dol tez :) ) biodra i piersi smarowac obficie :)
u nas duzo taniej Mustela niz w Pl i jak dla mnie jest mega wydajna takze oplaca sie :)

co do wyprawki to u nas nie wyobrazam sobie zycia bez
przewijaka:) raz , ze plecy odpoczywaja bardzo , a bola niezle juz :/ dwa , ze maly uwielbia to miejsce i nawet jak mial kolki to tam przestawal plakac :)
lezaczek bujaczek tez super sprawa
karuzelka do lozeczka :) moj maly uwielbia ja i moze tam sam i godzine lezec i sobie gadac do zwierzakow :)
mata na pozniej u nas tez sie sprawdza rewelacyjnie i dzieki tym 3 rzecza mam czas sprzatnac , ugotowac czy cos , a Nat sie ladnie sam bawi :)
wanienke polecam na jakims stelazu , ja nie kupilam , bo kazdy mowil , ze po co , a teraz bardzo zaluje , bo plecy siadaja od nachylania sie okropnie :/ tym bardziej jak maz bedzie chcial sam kapac , a jest wysoki :) bo u nas kombinacje niezle byly gdzie ja postawic hehe , w koncu stawiam na schodkach takich z Ikea jest wyzej sporo obok mam przewijak na pralce i dzieki temu wszystko jest pod reka , a dodam , ze u mnie to wazne bardzo , bo ja sama kapie malego , maz pracuje :/
ubranek tez polecam miec wiecej , ja sie tez sluchalam po co tyle ? male sie nie brudzi itd. , a pozniej na szybko kupowalam cala mase nowych i nie zaluje , bo wszystko wychodzil , a pranie i tak non stop bylo :) a to ulanie , a to kupaa giga :)
do spanie u nas sprawdza sie bardzo spiworek , kocyki i kolderka odpada , bo maly wszystko lapie za brzegi i sie zaczyna bawic i naciagac sobie na glowe :szok: takze ze strachu bym umarla hehe
nianie polecam przy duzym mieszkaniu napewno sie przyda jak sama bedziesz i maluch spi , a ty masz czas na prysznic czy kapiel , a boisz sie , ze nie uslyszysz dziecka
kocyki dobra sprawa tez :)
rozek na poczatek tez fajny ja mialam dwa i stylko , jeden sie pral drugi w uzyciu byl :)
pieluchy tetrowe, reczniki kapielowe
reszta zalezy od tego czy bedziesz karmic naturalnie czy MM .... ja kupilam cala mase rzeczy do karmienia sztucznego , bo bylam pewna , ze tak bede karmic i teraz leza sobie ..

Dzwoniła do szpitala...tata dopiero 15-go jedzie do innego szpitala,teraz szykują wypis,kazali go zabrać...co mam robić? Nie mam jak i gdzie:szok::wściekła/y::zawstydzona/y::-(:no:

kurcze , a nie moga do 15ego taty zatrzymac w tym szpitalu co jest etraz ? moze pogadaj i powiedz jaka jest sytuacja i pojda na reke ?wspolczuje :(((

Pokazywałam już chyba, ale co tam:-D
Zobacz załącznik 434270

Jedna jest w misie :D

slicznosci :))

Bez przewijaka sobie nie wyobrażam - ulubione miejsce na zabawy :-D no ale nie każdemu wejdzie do łazienki, gdzie jest cieplutko :sorry: spania dziecka w osobnym pokoiku od razu też NIE :-p Dopiero jak zacznie przesypiać nocki :tak:

zgadzam sie w 100 % :)))

hejka, no niestety przyszła @ w 25 dniu cyklu, czyli te bóle piersi to po prostu PMS, którego normalnie nie mam :/ ..może miałam cykl bezowulacyjny. Czytałam że wtedy bóle się nasilają. A test zrobiłam wczoraj rano (negatywny) i po kilku godzinach pojawiła się @...próbujemy dalej.
icon_smile.gif

trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& za staranka dalsze :)

poczku jest to jakiś pomysł z fryzjerem, ale u nas teraz Syberia prawie :szok::eek:
Ja wczoraj i dzisiaj wyjeżdżałam, bo musiałam parę spraw załatwić.. było tylko -9, a ludziska zakutane do niemożliwości!! ..a u koleżanek zimniej... brrrr..

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry