nie no przegiecie prawie caly dzien przespalam z malym

polozylam sie przed 9 wstalismy po 12 ... pozniej spacer wiec maly spal sam i ok 17 polozylam sie na chwila , a wstalam 18.30 w domu cisza , ciemno

maly spi znowu hehe
asionku maly tez nie chcial spac?
maly spi , ale sie budzi czestoooo :/ moze w koncu mu to minie ?

ciagle zapominam ci napisac , ze w twoim podpisie jest blad

moj Nat urodzil sie nie 5.07 , a 5.10

))
siedze wczoraj przy komputerze i od 5min odczuwałam jakies bulgotanie albo jak bąbelki powietrza, takie jak ktoś rusza ręką w wodzie nie wiem jak to opisać może to dzidzia ale to pewnie za wczesnie pozostaje czekac na kopniaki chociaż koleżanki pisały że to prawdopodobnie maluszek daje o sobie znać aż mi się płakać chciało 
moze byc , ze juz delikatnie maluszka czujesz

ehhh wspomnienia

))
jos u nas pierwsze katarzysko - mała nie spała od 1.30 do 4.30.. oczywiście ja też nie

Nasivin na szczęście wczoraj zakupiłam
i jak Olenka ?? zdrowka duzo zycze !!
kocie : ja dzis chyba nawet na raty 4,5h nie wyciagnelam...nawet juz nie patrzylam
u mnie maly tez ma katar, poldek chory wiec oczywiscie podzielil sie z bratem zarazka ...
kurcze i dla twoich pociech tez duzo zdrowka !! w nocy mialam to samo stracilam rachube co i jak o ktorej i po co

jestem

dziewczyny sluchajcie. mozecie polecic jakis kosmetyk na ciazowe rozstepy? chyba czas sie juz zaczac smarowac. na razie uzywam po prostu balsamu nawilzajacego.
a tak przy okazji - czy sa jakieskosmetyki, ktorych absolutnie w ciazy nie wolno? moge sobie zrobic np oczyszczajaca maseczke na twarz czy nie?
ja smarowalam sie od poczatku Mustela , pozniej Mustela lus oliwka jak juz brzuch pekal w szwach

nigdzie nie mam ani pol rozstepu , nie wiem na ile to kremy , a na ile geny , ale i tak polecam brzuchola , uda ( bo czesto tam sie robia rozstepy , a sie nie mysli zeby smarowac dol tez

) biodra i piersi smarowac obficie
u nas duzo taniej Mustela niz w Pl i jak dla mnie jest mega wydajna takze oplaca sie
co do wyprawki to u nas nie wyobrazam sobie zycia bez
przewijaka

raz , ze plecy odpoczywaja bardzo , a bola niezle juz :/ dwa , ze maly uwielbia to miejsce i nawet jak mial kolki to tam przestawal plakac

lezaczek bujaczek tez super sprawa
karuzelka do lozeczka

moj maly uwielbia ja i moze tam sam i godzine lezec i sobie gadac do zwierzakow
mata na pozniej u nas tez sie sprawdza rewelacyjnie i dzieki tym 3 rzecza mam czas sprzatnac , ugotowac czy cos , a Nat sie ladnie sam bawi
wanienke polecam na jakims stelazu , ja nie kupilam , bo kazdy mowil , ze po co , a teraz bardzo zaluje , bo plecy siadaja od nachylania sie okropnie :/ tym bardziej jak maz bedzie chcial sam kapac , a jest wysoki

bo u nas kombinacje niezle byly gdzie ja postawic hehe , w koncu stawiam na schodkach takich z Ikea jest wyzej sporo obok mam przewijak na pralce i dzieki temu wszystko jest pod reka , a dodam , ze u mnie to wazne bardzo , bo ja sama kapie malego , maz pracuje :/
ubranek tez polecam miec wiecej , ja sie tez sluchalam po co tyle ? male sie nie brudzi itd. , a pozniej na szybko kupowalam cala mase nowych i nie zaluje , bo wszystko wychodzil , a pranie i tak non stop bylo

a to ulanie , a to kupaa giga

do spanie u nas sprawdza sie bardzo spiworek , kocyki i kolderka odpada , bo maly wszystko lapie za brzegi i sie zaczyna bawic i naciagac sobie na glowe

takze ze strachu bym umarla hehe
nianie polecam przy duzym mieszkaniu napewno sie przyda jak sama bedziesz i maluch spi , a ty masz czas na prysznic czy kapiel , a boisz sie , ze nie uslyszysz dziecka
kocyki dobra sprawa tez

rozek na poczatek tez fajny ja mialam dwa i stylko , jeden sie pral drugi w uzyciu byl

pieluchy tetrowe, reczniki kapielowe
reszta zalezy od tego czy bedziesz karmic naturalnie czy MM .... ja kupilam cala mase rzeczy do karmienia sztucznego , bo bylam pewna , ze tak bede karmic i teraz leza sobie ..
Dzwoniła do szpitala...tata dopiero 15-go jedzie do innego szpitala,teraz szykują wypis,kazali go zabrać...co mam robić? Nie mam jak i gdzie

:-

no:
kurcze , a nie moga do 15ego taty zatrzymac w tym szpitalu co jest etraz ? moze pogadaj i powiedz jaka jest sytuacja i pojda na reke ?wspolczuje

((
Pokazywałam już chyba, ale co tam
Zobacz załącznik 434270
Jedna jest w misie
slicznosci

)
Bez przewijaka sobie nie wyobrażam - ulubione miejsce na zabawy

no ale nie każdemu wejdzie do łazienki, gdzie jest cieplutko

spania dziecka w osobnym pokoiku od razu też NIE

Dopiero jak zacznie przesypiać nocki
zgadzam sie w 100 %

))
hejka, no niestety przyszła @ w 25 dniu cyklu, czyli te bóle piersi to po prostu PMS, którego normalnie nie mam :/ ..może miałam cykl bezowulacyjny. Czytałam że wtedy bóle się nasilają. A test zrobiłam wczoraj rano (negatywny) i po kilku godzinach pojawiła się @...próbujemy dalej.
trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& za staranka dalsze