Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no ale nie każdemu wejdzie do łazienki, gdzie jest cieplutko
Za to ani przy jednym, ani przy drugim nie miałam sterylizatora, podgrzewacza, wanienki prawie nie używałam, bo w umywalce kruszki kąpałam, a teraz już pływamy sobie w wannie :-) Niani nie uznaję, spania dziecka w osobnym pokoiku od razu też NIE
Dopiero jak zacznie przesypiać nocki 
T-SHIRT DLA NIEMOWLAKA już zamówiłamBoogie a jakie masz typy na endo?
ja to robię tetrówkom co jakiś czas ekstremalne pranie-vizir do białego i gotowanie w 60 stopniach, a potem jak skonczą się prać to piorę w dzieciowym proszku normalnie-można też do prania dać trochę sody oczyszczonej-też ładnie odbiela

Sterylizator i podgrzewacz mam z drugiej ręki od koleżanki, ale sterylizatroa nigdy nie użyłam, a podgrzewacz czasem się przydaje do słoiczków, ale Remi generalnie woli zimne, wanienka to u nas podstawa, spanie z Maluchem też kwestia własnego widzimisięBez przewijaka sobie nie wyobrażam - ulubione miejsce na zabawyno ale nie każdemu wejdzie do łazienki, gdzie jest cieplutko
Za to ani przy jednym, ani przy drugim nie miałam sterylizatora, podgrzewacza, wanienki prawie nie używałam, bo w umywalce kruszki kąpałam, a teraz już pływamy sobie w wannie :-) Niani nie uznaję, spania dziecka w osobnym pokoiku od razu też NIE
Dopiero jak zacznie przesypiać nocki
![]()