paulina.pro
Fanka BB :)
Libby-no my lubuszanki typowe
widać taka mądrość naszych mam
trzeba z niej uważnie korzystać
)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie przeżyłabym bez niego pierwszych 4 m-cy
A podgrzewacz używam samochodowy, fakt 
aż za dużo
chociaż jak będzie takie lato jak w zeszłym roku to to co masz się przyda 

Ja się z Karolą smarowałam na brzuchu to mi w 18tc wyszły na biuście a na brzuchu do 36 nie było nic aż jednego poranka... cały brzuch w rozstępach po balandze Karoli w brzuchu
Więc możesz się smarować a jak mają wyjść to i tak wylezą a możesz mieć szczęście i bez smarowania ich uniknąć ;-) nie wolno nic z kwasem salicylowym bo w ciąży mocno podrażnia skórę
Co do koszy - ja mam angelcare i bardzo sobie chwalę - tylko trzeba uważać bo ten worek bardzo szybko się rozwija i przy wyrzucaniu trzeba go skracać - smrodek to mało powiedziane
Ale przy normalnym użytkowaniu jest supcio
Tylko to wyrzucanie - najlepiej robić w wentylowanym pomieszczeniu lub na dworze ;-)
A do prania to się przekonałam że najlepszy jest proszek - w płynie. Bo tu nie chodzi o uczulanie proszkiem tylko o to jak się wypłukuje z tkaniny a jednak żel się wypłucze lepiej niż zwykły proszek. Przy Karoli zawsze wszystko płukałam 2 razy, na nowym mieszkaniu wprowadziłam Woollite i niczego innego nie używam - wypłukuje się świetnie i nie ma żadnych uczuleń. Sama miałam nieprzyjemność proszkową kiedyś i od tamtel pory proszku nie używam 

Czekam do jutra czy mogę reszty użyć w piątek bo ja je muszę mieć!!! 

Słoiczki tylko z owocami mamy, jak się będziesz wybierać, to może kawy się napijemy ;-)Sterylizator jest na tyle duży, że nie tylko butle tam wrzucam. Zabawki, smoczki. Podgrzewacz w samochodzie jest. Słoiczków nie kupuję, sama mu gotuję. Póki co heh
BOOGIE w Twoim mieście jestem raz do roku- mam tam kilka ciotek