• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
CAROLA śliczne wdzianko. Tylko troszkę wisi...
I ta faja hahah

RURECZKO walcz o wyższą hemoglobinkę. Od tego ile Ty teraz masz i będziesz miała będzie zależeć ile Twoja córcia zgromadzi na wielkie wyjście i swoje pierwsze pół roku.

Coś zacofany mam internet :/

Dzisiejsza dyskusja ma niejakie szanse skończyć się kłótnią :cool2: Co będziemy gorsze od wrzesniowek, majowek i innych tam :-p

jos miała REWELACYJNE wejście!! :rofl2:

Jaka klotnia? Niech mowia i mowia ja czytami coraz szzerzej buzie i oczy otwieram! Matko swieta.... O podgrzewaczu samochodowym bym nigdy w zyciu nie pomyslala i wielu innych.
strasznie ciezko wydumac co jest niezbednoscia niezbedna a co sobie podarowac... Latwo wpasc w skrajnosc i kupic wszystko, z drugiej strony na upartego bez wozka tez da pewnie jakos rade ;)
poczek madrala uparta costam sobie wymadruje ale trza poczkowi mowic, to sobie przemysli :)

Właśnie. Wybierz co Tobie będzie najbardziej odpowiadało biorąCCCC pod uwagę czy jesteście domatorami czy jak my wycieczki, wyjazdy, weekendy itd :D

KOCIE tylko wody nie zapomnij spuścić

CAROLA a co miało być?

Kładę się spać. Dobranoc :-)

Ostatnia edycja:
Aaa no i mikrofala jest sprzętem absolutnym :szok::-D sterylizacja, podgrzewanie wody źródlanej (ja nie gotuję od początku prawie) na herbatkę i mleczko... ODGRZEWANIE ZZIĘBNIĘTEJ KAAAAWY :szok::szok::-p:-D:-D

haha poczku w środku atomy trzęsą portkami :-D szkodliwość, jak przy gwałtownym podgrzewaniu :sorry:
:-D:-D:-D:-D
Libby mi chodzilo o te wanne, ktora boogie pokazala :) wyglada jak blender do niemowlaka :)

Lista na narodziny?! Jos... Ja bylam skrepowana lista slubnych prezentow a teraz to nie smiem nikomu nawet sugerowac takich rzeczy i tutaj jeszcze sie nigdy z czyms takim nie spotkalam. Nie wyobrazam sobie, zeby znajomi mieli mi cokolwiek kupowac, umarlabym ze wstydu gdybym aka liste miala gdzies zaniesc. Kupuje sie jakis drobiazdzek jak sie maluch urodzi i tyle, ale naprawde symboliczny drobiazdzek. A moze sie robi tylko ja nie wiem?

A jak mowisz bujaczek o masz na mysli hustawke? U znajomych jakis czas temu widzialam taka hustawke na baterie, co moze byc takim tylko o fotelikiem albo sie bujaz z roznym natezeniem. To mi sie bardzo podobalo i maluchowi okupujacemu sprzet rowniez :)
możesz sobie wpisać na YT i nazwę tego kubełka do kąpieli obejrzeć :sorry:
CAROLINE dlaczego nie parujesz na nim? Jeśli o przepisy chodzi, to mogę przesłać.
Libby ja chcę przepisy!!! :cool2:

reklama
Buła z jajem sadzonym...żółtko się nie ścięło ....:(((((((((((((

Przepisy mam do parowaru ale jakoś nie chce mi się tego uruchamiać,pewnie najtrudniejszy pierwszy krok ale podjęłam już decyzję, że sprzedaję to cudo.
Zezwoliłam na zakup tylko dlatego, że myślałam o szybkowarze ale mąż to wziął...

Zobacz załącznik 434362

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry