paulina.pro
Fanka BB :)
o kurcze to impreza jest na wrześniówkach i czerwcówkach
))
a my tu tak grzecznie o kawie i kakao
a my tu tak grzecznie o kawie i kakao
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzisiejsza dyskusja ma niejakie szanse skończyć się kłótniąCo będziemy gorsze od wrzesniowek, majowek i innych tam
jos miała REWELACYJNE wejście!!![]()

Aaa no i mikrofala jest sprzętem absolutnymsterylizacja, podgrzewanie wody źródlanej (ja nie gotuję od początku prawie) na herbatkę i mleczko... ODGRZEWANIE ZZIĘBNIĘTEJ KAAAAWY
haha poczku w środku atomy trzęsą portkamiszkodliwość, jak przy gwałtownym podgrzewaniu
![]()

możesz sobie wpisać na YT i nazwę tego kubełka do kąpieli obejrzećLibby mi chodzilo o te wanne, ktora boogie pokazalawyglada jak blender do niemowlaka
Lista na narodziny?! Jos... Ja bylam skrepowana lista slubnych prezentow a teraz to nie smiem nikomu nawet sugerowac takich rzeczy i tutaj jeszcze sie nigdy z czyms takim nie spotkalam. Nie wyobrazam sobie, zeby znajomi mieli mi cokolwiek kupowac, umarlabym ze wstydu gdybym aka liste miala gdzies zaniesc. Kupuje sie jakis drobiazdzek jak sie maluch urodzi i tyle, ale naprawde symboliczny drobiazdzek. A moze sie robi tylko ja nie wiem?
A jak mowisz bujaczek o masz na mysli hustawke? U znajomych jakis czas temu widzialam taka hustawke na baterie, co moze byc takim tylko o fotelikiem albo sie bujaz z roznym natezeniem. To mi sie bardzo podobalo i maluchowi okupujacemu sprzet rowniez![]()
Libby ja chcę przepisy!!!CAROLINE dlaczego nie parujesz na nim? Jeśli o przepisy chodzi, to mogę przesłać.