• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jestem :)
hamstfo .... w dalsym ciagu nie widzialam synka pysi, nie zalapalam sie na foto :) asionek byl na rownej linii z emna i sie juz cholera zalapal :) czuje sie oszukana :)

a ja jestem dzis wniebowzieta, spiewam t-ancze i jem pomarancze :)
po raz pierwszy od niepamietnych czasow przespalam cala noc :)
ale nie za sprawa filutka, a meza ktory go wzial na cala noc i wstawil mi go do pokoju po cichu wychodzac do pracy

polozylam sie ok.23 i wstalam po 8.... :)))))))))))))))))))))))) zeby tak choc raz w tygodniu!!!!! proooosze :)

mary : zdrowka !!!!!!!! jak brzuszek mii ????

reklama
a ja jestem dzis wniebowzieta, spiewam t-ancze i jem pomarancze :)
po raz pierwszy od niepamietnych czasow przespalam cala noc :)
ale nie za sprawa filutka, a meza ktory go wzial na cala noc i wstawil mi go do pokoju po cichu wychodzac do pracy

polozylam sie ok.23 i wstalam po 8.... :)))))))))))))))))))))))) zeby tak choc raz w tygodniu!!!!! proooosze :)

mary : zdrowka !!!!!!!! jak brzuszek mii ????

Jos - super, gratuluję!!! :-):-):-) Oby tak dalej! Brzuszek mojej małej całkiem całkiem, dziękuję! ;-) Nocka OK, Mia spała od 18.45 do 8. Jedzonko było po zaśnięciu o 23.30, 3.30, no i o 8. :tak::tak: Coś tam pipczała, bo jej smoczek wypadał, ale zaraz zasnęła. ;-) Także źle nie mam. :-):-):happy2::happy2: Ale dziś forma do d***, rozkłada mnie na calego i jak M. wróci z tej delegacji, to ja już chyba się tylko do wyrka będę nadawała... :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Paulina - dziękuję! Dam radę! ;-)

W ogóle witam wszystkie Panie! Ja dziś w półkrzakach...

Heloł :)

Kocurku - głowa umyta, ale jakoś tak nie miałam nastroju :/
Wybredna jestem i wymagająca ;-)

Mary - oby to nie było choróbsko!

Paula - niestety listonosz nie doszedł :hmm: do mnie :))

Liluś, Bogusia, Wiola, jos, pysia, powitać!!!

Made :-)

Wioluś dziękuję niby nocka lepiej, ale do 24 zasnąć nie mogłam :szok: i się czuję i tak jakby mnie ktoś siekierą zdzielił....

Pysiu znowu się nie załapałam!

Buziaczki dla reszty, bo tak jednym okiem tylko poczytałam - zaraz lecimy na spacer.

Mademoiselle - dziękuję, kochana! Nażrę się dziś wit. C, więc może utłukę to to, zanim wylezie... :zawstydzona/y::zawstydzona/y: A jak tam u Ciebie? Jak pocieszki? :-)

Lil - i ja się dziś troszkę wierciłam... Mam nadzieję, ze dzionek się uda! Miłego spaceru!

Made to mamy pecha do listonoszy-bo do mnie też nie doszedł a czekam na rzeczy z allegro-może dziś będzie u ciebie- a jak nie to jutro będę na poczcie to się grzecznie dopytam;))

Boogie jakie zarąbiste (sorki) body z tego 5.10.15!!!! a na biedronkowe zdążyłaś

Maja mi spała całe pół godziny-szok w trampkach normalnie...

Mary widzę, że Tobie Mia ładnie śpi...czemu moje dziecko żadne tak nie ma i nie miało? :-p Jak już mi się udało zasnąć, to karmienie co 1-2 h....

Jos jak Ci się udało tak wyspać??

reklama
Mary - a dziękuję, pocieszki cudownie się mają :-) Maniek siedzi w klockowym kręgu :))))
a Borysek aktualnie śpi :szok: zastanawiam się czy się aby na spacer nie wybrać, bo od jutra
aż do poniedziałku znowu mają powrócić syberyjskie mrozy brr....

Liluś - cieszę się Maciusia mimo-chodem ;-))) Parę dni i będzie śmigał jak sarenka :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry