• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
rurka... czas sie chyba zbierac, co?

nie wierze, ze podpachowe po cos sa :) nigdy przyczyny ich istnienia nie znalazlam, tak jak osemek i wyrostka robaczkowego :) fuj fuj

POCZKU właśnie dlatego zarzucam pieluchę tetrową na ramię, wyciągam cycucha, przystawiam małego. Wszystko pod pieluszką.

RURKA straszna kara

PAULINKO sama dobrze wiesz, że czy z butli czy z cycucha, to bejbik i tak wtula się w mamusię i takie samo westchnienie wydaje

KOCUR heheh a mnie Sabrina!!

rurka! okropna jestes! :)

a powiedzcie laski jak to jest w Polsce, bo czytalam dyskusje na wrzesniowkach chyba jak to zrobic, zeby ginekolog chcial meza wpuscic na usg... ja troche nie rozumiem my z m po prostu od razu razem weszlismy do gabinetu, bo obje chcielismy sie wszystkiego dowiedziec. to w polsce gin czasem nie pozwala, zeby ojciec/partner/maz/mama/kolezanka weszla do gabinetu???

libby Boys boys boys ...????? :szok::szok::szok::szok: chyba chodziło Ci o Nenę i Luftbaloons ?????

poczku pierwsze słyszę, żeby nie pozwalał...... :confused:

Ostatnia edycja:
Chodzę na nfz i nigdy problemu nie było. Nawet do głowy mi nie przyszło, że mój nie może wejść.

Taaaaa, boys, boys, boys!!! I lewy cyc na wierchu hahahahni te czarne kłaki pod pachami! Seksi jak nic!

Pok moja ginka sama się dopytuje gdzie jest "pan mąż" jak Łukasza nie ma. Wchodzimy razem, jak mnie bada na fotelu to za parawanem, nic nie widać, a później jak robi usg to Łukasz sobie ze mną ogląda, od początku mówiła, że możemy razem przychodzić :)

Kocie a Ciebie co na Sabrine naszło? ja mam to na budzik w tel ustawione i jakoś mnie optymistycznie nastraja rano jak dzwoni:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Pok ja zawsze z mężem

Libby przy piersi chodziło mi o taki inny odgłos ciumkania-przesłodki;)
a ja Maję zawsze przytulam do siebie jak ją karmię;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry