• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wiecie co wczoraj byłam tak zdesperowana tą sukienką z ENDO, że nawet zadzwoniłam do tego sklepu i pytam czy będą jeszcze te sukienki, gość mi mówi, że NIE, NIEMOŻLIWE, już koniec tarara - a tu dziś zaglądam przekornie i patrzę SĄ! KUPUJĘ WIĘC, bo to znak - ale rozmiar 82 czy 86? No i biorę też te rajtuzy od razu! Znowu Was nie doczytałam, ale mi ciśnienie skoczyło...

SUKIENKA DLA NIEMOWLAKA

Kocurek - jakoś ja o Twoją yntelygencję spokojna jestem :-p:-)))))

Tak więc w spadłych płatkach śniegu......
spoczęła - Ona!

Olivka - Ty kłamczucho :szok: podobno cycków nie masz :-p:-))))
A ten przedziałek to niby skąd tam, a? Ze głowy? :)))))))))))))))))))
Znowu smacznie :zawstydzona/y:

Liluś - popatrz jakie patałachy :/ Dobrze, że zajrzałaś :))))
Oj jaka Martynka będzie lalunia :-D

Ostatnia edycja:
Lil ja to się na rozmiarach nie znam, ale ciesze się, że sukienusia jednak jest :)

a u mnie na zamkniętym dalej bój:szok: jak małe dzieci... czekam kiedy mnie usuną, a na razie obserwuję i nie wierzę, że można się o takie glupoty kłócić :szok:

Made wtedy to one mnie znajdą i zbiją:szok: to na zamkniętym jest, ale napisz do moderatora, może Cie zaprosi, pod warunkiem 100 konstruktywnych postów, zdjęcia, i nr tel:-D

Wiola pewnie, że można, tyle, że założeniem grupy zamkniętej było budowanie więzi i zaufania, a jak ja mam komuś ufać i mieć z nim więź, jak mnie ktoś zmusza do dodania zdjęcia i nr tel? nie wspomnę już o ciągłych niesnaskach? niech się kiszą w swoim sosie, ja się pokiszę z Wami:-D

reklama
rureczka - do moderatora to się boję, jeszcze przejrzy moje wszystkie posty i mnie
usadzi na tyłku :-))))) z kneblem to nie potrafię :)

O właśnie rureczka - nawet sos musi być dobrze przyprawiony :-p

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry