• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Rurka - nie wchodz tam juz po prostu. Tu sosik wprzyja :) na wrzesniowkach tez chcialy, zeby im imie i wiek podawac na co sie spytalam po co... Gdybym chciala imie podac to bym takiego nicku nie miala... Chyba po to jest forum, zeby mozna bylo tak anonimowo troche.nale jak juz mowila,. Ja mam po prostu za waskie horyzonty.

Lalalala truskawki jem! Pycha!

A moje dziecko na widok mc donalda i hello kitty bedzie w leb dostawalo - o tak, zeby mu sie zle kojarzylo ;)

reklama
Synka? A to ciekawe :)

Oooj pj oj kocurku! Poczka tak kusic?! Wiesz, ze poczka ciekawosc zezre!

Ostatnia edycja:
lil to dla ciebie:-)
napewno mam wiecej tych bucikow tylko nie wiem gdzie;-/ za duzo tych kartonow poprostu.

kocurku strach sie bac:-)

Załączniki

• DSCN5705.jpg
    DSCN5705.jpg
    49,3 KB · Wyświetleń: 36
Kocurek - jakoś ja o Twoją yntelygencję spokojna jestem :-p:-)))))

Tak więc w spadłych płatkach śniegu......
spoczęła - Ona!

Olivka - Ty kłamczucho :szok: podobno cycków nie masz :-p:-))))
A ten przedziałek to niby skąd tam, a? Ze głowy? :)))))))))))))))))))
Znowu smacznie :zawstydzona/y:

Liluś - popatrz jakie patałachy :/ Dobrze, że zajrzałaś :))))
Oj jaka Martynka będzie lalunia :-D

Cycuchy mam i owszem ale jak sobie stanika założę:)))) Moje Aumentaxy cudu dokonują:)

Lil ja to się na rozmiarach nie znam, ale ciesze się, że sukienusia jednak jest :)

a u mnie na zamkniętym dalej bój:szok: jak małe dzieci... czekam kiedy mnie usuną, a na razie obserwuję i nie wierzę, że można się o takie glupoty kłócić :szok:
O co???

Rurka - nie wchodz tam juz po prostu. Tu sosik wprzyja :) na wrzesniowkach tez chcialy, zeby im imie i wiek podawac na co sie spytalam po co... Gdybym chciala imie podac to bym takiego nicku nie miala... Chyba po to jest forum, zeby mozna bylo tak anonimowo troche.nale jak juz mowila,. Ja mam po prostu za waskie horyzonty.

Lalalala truskawki jem! Pycha!

A moje dziecko na widok mc donalda i hello kitty bedzie w leb dostawalo - o tak, zeby mu sie zle kojarzylo ;)
Daj truskawek:)))
Ja też tak mówiłam Poczku,ale Ninka poprosi,zamacha rzęsami i ma co chce:)))

Ninka właśnie malowanki smaruje klejem i wysypuje brokatem,mówi: to ty mami,taka księżniczka:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry