• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
pok - Ty chyba jeszcze wrogów nie masz :)))) Wzięłabyś się zakręciła
wokół admina :-))))
Za kłótniami szczerze nie przepadam, ale.....yntelygentna wymiana poglądów? czemu nie?! :-D

Ja tez zawsze mowie o inteligentnej wymianie pogladow ale ludzie najczesciej od razu uwazaja, ze to klotnia... Co poradzic?
ja..wrogow...admina... Nieeeeeee

Na myśl sprzątania czy wyrywania brwi?:)
Made ja go prawie nie ściągam:)))) hahaha

pok - te ludzie nie są tak gruboskórni :)))))))))

Olivka - ale do spania zdejmujesz....? :-)))
A jak tata? Masz jakiś kontakt ze szpitalem? Czy dla dobra ogólnego po 15.? ;)

pok - te ludzie nie są tak gruboskórni :)))))))))

Olivka - ale do spania zdejmujesz....? :-)))
A jak tata? Masz jakiś kontakt ze szpitalem? Czy dla dobra ogólnego po 15.? ;)
Do spania zdejmuję,zdarza mi się nawet raz dziennie czysty zakładać:))))
Nie wiem nic...dzwonili z opieki,jest ogólna awantura. Mój brat do nich zadzwonił i powiedział kilka ciepłych słów...przecież go nie wyrzucą... w końcu przez prawie 50lat płacił składki i pracował po 18h na dobę, niech się zajmą jeżeli my nie możemy pomóc.
Serce mi pęka bo chciałabym się nim zająć ale nie mogę,nie mam gdzie:(

reklama
Paulinka widziałam Twoje łupy masz oko do cudów!

Wioluś dziękuję za zdjęcie- ja w sumie dla takich maluszków to nie używam butków za bardzo - tak sobie tylko myślałam o czymś niebieskim co do pomarańczu i jeansu będzie pasować, np. takie coś:

DISNEY BUCIKI PUMPS TIGGER 9-12 M (2068612599) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i jeszcze Ciebie poszczuję :-p

DISNEY TYGRYS cudne BUCIKI KAPCIE niemowlęce 6-12m (2100313502) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

A te Twoje w jakich rozmiarach są?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry