• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hello(nie kitty!) :-D

A moje dziecko na widok mc donalda i hello kitty bedzie w leb dostawalo - o tak, zeby mu sie zle kojarzylo ;)

tak, tak, tak! mój młody nie będzie zapalonym mcżercą !

hahha dostałam koszulkę dla małego z sąsiadami tralala

Napracowałam się dzisiaj na dwa dni. Znam już imię koleżanki z pokoju :-) ciekawa, choć strachliwa istotka. Dużo mnie cierpliwości kosztowało wyciągnięcie z niej tych kilku marnych zdań. I co się okazało??? ..
Ona do mnie, że jej poprzednia zwierzchniczka nie była taka miła dla niej....:szok: komentarzem moim było nerwowe trzepotanie rzęsami.... OMG! ktoś powiedział, żem miła hahah

....żartobliwa, ciekawa, choć strachliwa z niej istotka... ;-)

WIOLU butki śliczne. Proszę trzymać dla mojej planowanej w niedalekiej przyszłości potomkini. ;-);-);-):-D

Zmykam obiadek kończyć i przejrzeć prv pocztę... ciekawe hmmm

Miałam zamieszać, ale neta mi odebrało w kuchni :dry: Kara bossska normalnie :szok:
Ale do rzeczy - Hello Kitty lubię, podkreślam LUUUBIĘ hehehe wzorek mi się podoba tak jak wioli - zresztą co kuot to kuot :tak: Ja się żadnego nie wyrzeknę :-D Ciekawe co na to made i poczek :-p

reklama
Nie szaleję:) Wiesz jak to u mnie:) Mały drobiazg:)

Ninka przeszczęśliwa! Jak ona kocha dostawać kartki:) Twoja śliczna i ma brokat (a to ważne) :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry