• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kocurku - żadna kawa nie umknie mojej uwadze, ŻADNA! :-))))
Olivka zawsze cuda pokazuje :)) nawet z pracy...ja to bym musiała słoiczek podkładu
na siebie wylać i tony tuszu żeby jako tako wyglądać :baffled: a koleżanka, pstryk! i znowu dech zapiera :)

rureczko powodzenia na wizycie
dziewczyny powiedzcie mi jaka jest roznica miedzy kombiwarem, szybkowarem a naczyniem do gotowania na parze?w prezencie slubnym dostalismy kombiwar ale jeszcze odpalic go nie zgarzylam:-p

Kocurku - żadna kawa nie umknie mojej uwadze, ŻADNA! :-))))
Olivka zawsze cuda pokazuje :)) nawet z pracy...ja to bym musiała słoiczek podkładu
na siebie wylać i tony tuszu żeby jako tako wyglądać :baffled: a koleżanka, pstryk! i znowu dech zapiera :)

Made a Kocur chyba o cudach mówił czyli o kawce a nie o mnie:))))
Ale dziękuję za komplementy:))))
Ślicznoto jedna nie gadaj głupot, że Ci podkładu trza:)

Nie szaleję:) Wiesz jak to u mnie:) Mały drobiazg:)

Ninka przeszczęśliwa! Jak ona kocha dostawać kartki:) Twoja śliczna i ma brokat (a to ważne) :)))
:szok: zapomniałam, że kartki trzeba wybierać po ilości brokatu :szok::-D ja też mam mały drobiazg dla Ciebie, tylko muszę wkleić fotkę i sama ocenisz, czy to da się coś zrobić z takimi plamkami :confused: ok?

reklama
Olivka - kiedy z tym podkładem to pierwsza prawda według Tischnera :)
Nie mam tak ładnej cery jak Ty :/

Wiola - ten kombwiwar to mi coś mówi, ale to jeszcze moja babcia tego słowa używała
....może to to samo co szybkowar? :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry