• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Olivka - wdzięczna Ci jestem, że nie muszę podkreślać, czy to żart czy nie żart :*
Sytuacja z tatą nieciekawa, szkoda w tym wszystkim, że z pamięcią u Niego tak kiepsko,
bo to wymaga dodatkowych nakładów, i nie tylko finansowych.....ech, bardzo Wam współczuję.

reklama
made a jeszcze do lazienki nie doszlam...wyobraz sobie ze moj M bardzo chetnie zyl by wedlug tego powiedzenia.;-)
Lil ja wiekszosc tych bucikow dostalam od siostry, na moja Iwe na lato byly za male a poza tym ona juz wtedy zaczynala chodzic i wolalam zeby mila buciki ze sztywna podeszwa i zabudowana pieta. a te co ci pokazywalam sa w rozmiarach 6-12 mcy i 9-12 mcy.
sliczne tygryski :-)

Mam nadzieję, że się to unormuje:) I że ''trafi'' blisko mnie żebym mogła się nim trochę zająć.
Dam radę...kto jak nie ja?:)

Oliwka będzie lepiej, musi! pomału się wszystko ułoży :)

Pomalowałam paznokcie, pierwszy raz od 2 miesięcy:szok: Pan Mąż napisał sms ze wyrobi się do lekarza, więc dzisiaj razem :)

Wiola,Ninka to śpiewa namiętnie,Bogusia słyszała,nie?:)))
Słyszała :-D
Kocie, haha:) powiem Cii,że jest głębia tylko trza dobrze przetłumaczyć:)

Boooogieeeeeeeeeeeeee mam pytanie!?! Piesek czy Żyrafka????? I nie pytaj o co chodzi:))));-)
Chyba żyrafka :rofl2:
Boogie żyrafka;) to nasz typ po sowach;))))
:-D:-D:-D koleżanki znają mój typ
boogie nie można dokonywać takich wyborów !! :szok: Przygarnij oba zwierzaki :-p
Kocie mamy tu już niezły zwierzyniec Zobacz załącznik 435078
Nie ma to jak poczciwy, dobry Kubuś o małym rozumku, czy też inne poczciwe Kretiki
i Reksie :))))))))))))))
Moda to pojęcie względne ;-) klasyka to jest TO!:tak:
Gdzie Just?????????????
JuuuuHuuu :rofl2: już jestem :-D

reklama
Ok Just, budzie żyraf:)
Wypatruj kuriera w następnym tygodniu:)
Przyszła Walentynka *****

Wieciie co??? Zamówiłam próbkę płynu do prania jakiegoś tam i wysłali mi płyn+ czapka i rękawiczki dla noworodka:-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry