• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
PAULINKO a może chciał tylko poprzytulać, pogłaskać kochaną kobietę? Ty zaraz z grubej rury ;-)
heheh

Matulu, ale ślinotok na myśl o chałwie....

:-D jakie teksty, no nie wytrzymam hahahhaaaaaaa
Gdybym Was nie znała to bym pomyślała, że jestem w oborze :-):-):-):-):-))))))))

Przelewy zrobione - kto mnie adoptuje? :hmm:

Kocurek hahahhaaaaaaa u mnie się już dawno przelało :-))))))

Bogusiu! Dyplomatycznie chcesz się mnie pozbyć, tak? :-D:-D:-D)))))
A ja się nie dam :-p ja się Kocurka boję :)))))))))

uu u Kocurka brak neta...

a ja odpadam,mam dość na dziś, dzieciaki równo mnie przeciągły a jutro pewnie powtórka z rozrywki+głowa pęka i coś mnie chyba rozkłada...

fotki pousuwam jutro, coby koleżanka Lil je dojrzała-dziękuje ci jeszcze raz za to słodzenie;) pokazałam mężowi, a niech ma, za brak wielbienia żony własnej;)))

kolorowych kobietki,papa

Bogusia - paczaj, do mnie też napisała :-))) widziałaś jaka nieufna? :-D
Jakie łóżko? To ja mam sama spać? Ja mam silną poczebę bliskości Kochana :))))

Paula - kolorowych i bez zmartwień ;) Wszystko będzie dobrze :)

Ostatnia edycja:
reklama
Prawda, że ładnie?
Wjazd na działkę Zobacz załącznik 435975, a tu skręcamy do tegoż wjazduZobacz załącznik 435976, po lewej "nasze" (te krzewy po lewej w głębi miały już być na sąsiadów posesji, ale przeliczyli się)Zobacz załącznik 435973, widok z lewego tylnego końca (od drogi asfaltowej licząc, czyli od przodu)Zobacz załącznik 435974, tu z asfaltu(z przodu, obok skrętu w stronę wjazdu, kawałek za drzewami się skręca)widok na prawie całą działkę Zobacz załącznik 435972.
Mamy jakieś 5-10 minut autkiem do pracy, do 20 minut do centrum.... tylko kiedy to będzie???

PAULINKO karaluchy i bez zmartwień proszę. Na pewno jest git ;-) :-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry