• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jestem
Iwa wstala o 9.30 , jak narazie nie marudzi , zachowuje sie zdrowu bawi sie , oglada bajki
ja z lozka zwloklam sie o 11.15.wykonczyla mnie ta noc .

Libby milego dnia
Carola szerokiej drogii
Rurka super ze juz lepiej sie czujesz , a swoja droga moj zoladek tez tak reaguje na pizze ( w ciazy )
Jos jak tam?widze ze wyspana i pelna energii? a libido..hmmm u mnie tez zerowe a my w podobnym wieku
Paulina kuruj sie . u mnie teraz -10 ale jak wstalam wyprawic meza do pracy to bylo - 20:szok:
asionek taki maluszek z dnia na dzien osiaga nowe umiejetniosci. jakie to wspaniale no nie?
Made, Kocurku,Just wstawac? jak nocka?
Zizi co u ciebie? dawno cie nie bylo

reklama
Witam Panie i Dziewczęta :))
Ja króciutko, bo mój krzywo paczy :szok: zaczynam się bać tego paczenia :hmm::-))))

rureczko - pizzy mówimy stanowcze STOP! Dochodź szybko do formy :))

Wiola - współczuję takiej nocki :/ U nas też kiepsko, mój kręgosłup niebawem
pójdzie jak nic do kasacji :confused:

Olivka - no nie poznaję koleżanki :-) jak skowronek dzisiaj :)))) Depilacja czyni cuda :-D
Też dzisiaj zrzucę kilka kg :cool2: sierści :)))))
Szerokiej drogi!!!!!!! Odzywaj się w miarę zasięgu :)

Łypię na Was jednym okiem :-) bo drugim muszę na mojego Szanownego :)))))
Pozdrawiam wszystkie i miłego dnia życzę.

Aha! jos - jak jest po francusku: opuścić statek/opuścił statek?

Czy jak mnie wczoraj neta odjęło to zaszły jeszcze jakieś yntelygentne wymiany poglądowe ??? :-p

made słusznie czynisz kocura się bojąc - ja też się go boję ... :baffled: Bo on jak POPACZY... Zobacz załącznik 436116 ...... :szok:

DZIEŃ DOBRY :-):-):-)

A teraz koszmarów ciąg dalszy, bo będę prezentować nogi :-p

Zobacz załącznik 436120 Oczywiście tylko kawałek, bo resztę można sobie samemu wyobrazić :dry: Niech no tylko nadejdą cieplejsze dni..... uuuuuch... kocur się zaweźmie..!!!

Na niniejszej fotce chciałam Państwu przedstawić rewelacyjne rajtuzki ocieplane z LIDLA :))))))))))))))))))))) Rajtuzki powrócą w poniedziałek.. i parę innych fajnych rzeczy :tak:

Ostatnia edycja:
Kocurku - czy te usta mogą kłamać? :-p:-):-D))))
Yntelygentnie to my se z Bogusią poesemesowały bez świadków :cool2:
Co dzisiaj Kuoty na obiad spożywać będą? Nie mam pomysła...:baffled: POMOCY!!!

No, no...smakowity kawał udka :-p
Oleńka jak zwykle przeurocza :))))))) i jak Jej ładnie w błękitach :rolleyes2:

Ostatnia edycja:
Hmmmm..... zdaje mi się, że zapieczemy makaron z wczorajszymi polędwiczkami z kurczaczka w sosie beszamelowym, dodamy mnięska teściowej ze słoiczka takiego mielonego i podtopimy je w sosie pomidorowo-bazyliowym i serem żółtym szczodrze obłożymy - szczególnie na szczycie :))))) No w bretfance to wszystko i w piekarniku :)))

Moja twórczość kulinarna nie zna granic !! :-D

Kocurku - napisałaś o tym "szczycie" i mi tak niespodzianie wyobraźnia drgnęła :eek:
dość nietypowo :hmm: erotycznie :-):-D:-):-D))))))
Makaron, dobra myśl! Powrzucam to i tamto i może się zje... :-) Dziękuję :*

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry