• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Iwa zasnela , a ja staram sie ogarnac dom ale mam lenia wiekszego niz moja chec posprzatania:-D

no prosze jak starszyzna zniknela... tylko mi nie mowcie ze wszystkie poszlyscie na totamto bo popadne w kompleksy:zawstydzona/y:

reklama
Ja lece z m na male zakupy.
bede pozniej! I rurko pozniej ci powiem co mi lekarz dal na katar. Na pewno jedno to byla sol morska izotoniczna (nie wiem czy dobrze z fr tlumacze) a drugie to krople jakies normalne, bomi grozilo juz zapalenie zatok.

Dbra.. Lece, bo maz wilkiem patrzy.

Buzi!

wiolka wiolka : jaka starszyzna, co ????? wypraszam sobie :)

just :a nie zdejme :)

ja uciekam, wszyscy 3ej spia a ja mam zacny plan wymknac sie cichaczem z domu, niby do apteki po potrzeby :)
naparwde do apteki :) ale po dordze do obuwniczego i dzieciecego :) i moze jeszcze sephory :))))))))))))

a wlasciwie to sobie jeszcze na spokojnie poczekam jakies 15-20min, wowczas pozostanie mniej czasu do przebudzenia sie L.
wyjde na samej koncoweczce, wtezdy licnzik mojej wolnosci poza domem na zero, a maz lubudu : zostanie obudzony przez 2ke wolajacych dzieci i bedzie sie musial zajac. Zadzwoni pewnikiem do mnie ' gdzie jestes?"

a ja : W APTECE. O KURKA ALE PECH WYSZLAM 5MIN TEMU. SA NIEZIEMSKIE KOLEJKI. WRACAM ZA GODZINE :-)

BO GRUNT TO MIEC PLAN :cool2:

rurka : wspolczuje... zdrowka !
ps. latem bylam chora tez dokladnie na tym smaym etapie ciazy.... katar ze sozk, gardlo, lato a ja spalam w szalu... dluuugo sie kurowalam bo nic brac nioe moglam :(

Wiola dostaliśmy coneco toledo, dziewczyny odradzały, ale mi się podoba, dobrze prowadzi, trochę ciężki, ale 1200 zł w kieszeni, a spacerówkę kupimy lekka :)

reklama
rurka apropo coneco to ja wlasnie dostalam prospozycje odkupienia coneco v4 za 350zl i sie napalilam:-)
mi ogolnie coneco sie podobaja, takie zgrabne sa.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry