• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
SZCZESLIWA- pewnie,ze najwazniejsze zeby donosic ciaze do konca i zakonczyc pomyslnie bezproblemowym porodem:tak:czego Ci zycze:tak:;-)
AGNIESZKA- dobry tekst tesciowej:-D
a mi zostalo 1 opakowanie i 2 tabletki takze juz powoli gorąco sie robi...kwas lykam i wypatruje boćka:tak:Zuza mi na spacerze powiedziala,ze jak urodze Jej siostrzyczke to Ona sie bedzie Hania(tak chce zeby siostra miala na imie) opiekowac :-)a ja Jej mowie,ze moze bedzie brat....a Zuza -to moze byc brat-Rysiem tez sie bede opiekowac:szok::eek::szok: RYSIEM???????????? skad ten pomysl???:laugh2:

reklama
cześć mama:-).Rysio powiadasz???he he:-)

agnieszka nie chciałam Cię przestraszyć,tylko my się staraliśmy 9 m-cy,a mogłam wcześniej to wszystko załatwić.lepiej wiedzieć i działać,takie jest moje zdanie:tak:.

a mnie zostały jeszcze 2 anty,zobaczymy jaka @ przyjdzie:baffled:,a potem wyczekiwanie na kolejną @ już bez anty i usg.oby to tak długo nie potrwało...a kwas foliowy sobie łykam,nie zaszkodzi:tak:.

mama czytałam mężowi teksty Twojej córki to mój M śmiał się i pyta a dlaczego Ryś?
jsorbek to może wyłącz i włącz komputer i ponów operację:)

napiszcie mi plisss co z tymi suwaczkami ??

Gratuluję wszystkim zafasolkowanym mamusiom :-):-):-)
JSORBEK- nie wiem o co chodzi u Ciebie bo my Twoje suwaczki widzimy masz odpis o corce i drugi suwaczek ze owulacja dzis-wiec moze zresetuj komputer:tak:my swoje suwaczki tez widzimy:-D
AGNIESZKA- naprawde dobrze zrobic usg...
BIBINKA- witam i gratuluje Ali ze tak szybko Jej poszlo z rowerkiem:tak:super!!no i zdrowka zycze!!!!:tak:;-)ukochaj Ja od cioci!!

Mama - to ja Ci opowiem też coś śmiesznego co wymyślił mój 9 letni siostrzeniec :) Przychodzi kiedyś ze szkoły i mówi do mojej siostry : "mama mam dla Ciebie dwie wiadomości jedną dobrą drugą złą od której mam zacząć" a moja siostra mówi od tej złej wiec mały mówi "zapomniałem ze szkoły ćwiczeń z polskiego " a moja siostra mówi nioo a ta dobra to jaka ?? " no że nie mam nic na zadanie" he he ale miałam ubaw jak to usłyszałam

Przesadziłyście :dry:

sol koniecznie odczulanie!! Po co się masz tak męczyć, szkoda tylko , że nie na wszystko możesz, ale pyłki to i tak dużo :)
Nie wiem czemu twierdzisz że nie na wszystko mogę się odczulić :dry: Na pyłki, roztocza, grzyby i pleśnie są szczepionki - a żeby było zabawniej to leży jedna taka partia u mnie w lodówce bo przed długim weekendem odebrałam dla koleżanki z apteki bo ona wyjechała a jutro rano ma być szczepiona więc rano zamiast czekać na otwarcie apteki przyjdzie do mnie. Są to szczepionki dedykowane - nie standardowe - droższe ale szybciej i skuteczniej działają :tak:

zapmarta - oj marzy mi się burza, marzy :-D Dziękuję :-D

Paula - gratki :tak: jak chcesz - to zapraszam do dodania swojego suwaczka na naszej stronce - (w pm do mnie podaj datę ostatniej @ i dł. cyklu)

Jestem dzisiaj w szoku - chciałam zrobić naleśniki na obiadek i... wszystkie od pierwszego mi wyszły :szok: Ale smakowało moim łasuchom i to najważniejsze :-D Podsypiam sobie bo u mnie pada a dla meteopaty to pogoda jedynie do spania :-D Wieczorkiem mają przyjść znajomi więc trzeba by ogarnąć trochę domek i siebie :dry: Nie bardzo mi się to podoba :dry:

reklama
Dziewczyny tak sobie rozmawiam z mężem i postanowiliśmy że jak moja @ nie przyjdzie do końca tego tygodnia to w przyszły poniedziałek ide do lekarza rodzinnego po skierowanie na usg do szpitala.Jak uda mi się dostać i będę szanse na to abym mogła zajść w ciążę to będziemy działać od razu,nie będziemy czekać.Boję się że potem mogę mieć problemy...:(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry