• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
I ja wróciłam,byłam się zdrzemnąć:-)

mama no widzisz co Ty masz do gadania,Zuza juz wybrała imiona...i ten Rysiu:-)

Sol a Ty co taka nie w humorze??rozwesel się kochana:tak:

szczęsliwa ja tez czuje cos podbrzuszu a najwięcej jednakk przy tym lewym jajniku,nie wiem czemu.

aha no i nie mowilam wam ale temp tezz mam podwyzszona,mam 36,8 a u mnie to duzo bo zawsze mam 36,1 a nawet 35,9:-)

mi sie dzis nawet na dwór nie chciało wyjsc,taka pogoda,ale stwerdzilam,ze jeden dzien mozna sobie całkowicie poleniuchowac:tak:
ide zrobić dla siebie budyń a dla Julki i małża kisiel:-)

reklama
mama dzięki:tak:.a zdrówka by się przydało dla tej mojej Ali...i znów w tym tyg do przedszkola nie pójdzie:-(.na leki tez sporo wydałam,szkoda gadać normalnie....dziś po tej nieprzespanej nocy musiałąm się poratować red bullem po 15,bo chyba do wieczora bym nie dotwała

sol z pewnością pycha naleśniczki zrobiłaś:tak:.ja bym dziś żadnych gości nie zniosła,muszę iść wcześniej spać

agnieszka mądra decyzja:tak:.trzymam kciuki:tak:

mama czytałam mężowi teksty Twojej córki to mój M śmiał się i pyta a dlaczego Ryś?
AGNIESZKA- no wlasnie nikt nie wie czemu Rysiu-Tomek Jej mowi ze ma sobie wybic z glowy ze brat bedzie mial tak na imie ;-)a Ona sie usmiecha i mowi-brat bedzie Rysiu:baffled::-D
SZCZESLIWA- dobry tekst:tak:
SOL- witaj;-)wiemy ze przesadzilyśmy:laugh2:ale tak milo sie pisze;-)

Sol stokrotne dzięki już widzę suwaczki - zrobiłam tak jak mi poleciałaś i rzeczywiście o to chodziło - jeszcze raz dzięki wielkie

Chciałam edytowac post a tu patrze juz nakrobały nowe:szok:

bibinko dużo zdrówka dla Twojej Aluni,niech szybko jej minie:tak:

dziewczyny wiecie co dzis z ciekawosci sprawdzalam usg od Julii,przy niej ostatnia miesiączke miałam 19 listopada a pierwsze usg 19 stycznia:szok:strasznie pozno,ale pamietam ze wtedy mialam cos pokopane w tych cyklach,bylam w szoku ze w ogole bylam w ciazy....no ale mniejsza o to...mam nadzieje ze za tydzien we wtorek to bedzie cos widac na usg.

Powróciłam na chwilkę, gdyż zaraz mykam do sklepu i jak wrócę, to znów zasiądę:-D:-D

Pisałam Wam, że widziałam przed świętami boćka, który nad nami leciał, a jak wracaliśmy, to boćki się seksiły:-D:-D:-D wiem nie ładnie tak podglądać, ale to tak zabawnie wyglądało:sorry::-D

Za niedługo wracam

ewcia te bociany dobrze wróżą:tak:
my jak jechaliśmy do moich rodziców,to 2 nam kołowały nad autkiem,a 2 pary w gniazdach widzielismy:tak:.ehhh....dziś by mi się zaczął 12 tc:-(.przepraszam,juz nie będę smęcić...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry