• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ewcia te bociany dobrze wróżą:tak:
my jak jechaliśmy do moich rodziców,to 2 nam kołowały nad autkiem,a 2 pary w gniazdach widzielismy:tak:.ehhh....dziś by mi się zaczął 12 tc:-(.przepraszam,juz nie będę smęcić...
bibinka kochana głowa do góry,postaraj się nie myśleć już o tym,nie długo będziesz znowu w ciąży i będzie cudownie:))
Agnieszka: fajna nowa fotka - miniaturka:):):) i super że jak @ przyjdzie to zaczynacie odrazu :):):):) nie ma co trza działać :):):)

Marylka dzięks:))
Jak @ przyjdzie to nie działamy od razu.Najpierw czy tak czy tak pójdę do lekarza po skierowanie na usg do szpitala i muszę koniecznie zrobić usg zobaczyć czy jestem zdrowa i czy mogę zajść w ciążę.Bo jak będę musiała podjąć leczenie to pewnie będę musiała odczekać jakiś czas z ciążą...sama nie wiem jak to wygląda:(

reklama
bibinka - nie przejmuj się - też wolę w sobie tłumić niż wybuchnąć :-p

mama - a to wam pomogę :-p Tylko w granicach rozsądku i regulaminu :-)

hehe - mój mąż mi właśnie wypalił z tekstem - a wiesz ile mniej miejsca byście zajmowały jakbyście sobie pokój na Spikerii założyły albo konferencję na skype? :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama dzięki:tak:.wiesz jak jest,jak przyjdzie listopad,to dopiero będzie:-(:-(.mój mąż twierdzi,że w listopadzie to ja już będę w ciąży,optymista:tak:
BIBINKA-podzielam zdanie Twojego męża:tak::tak::tak::tak:napewno bedziesz w ciazy i wszystko skonczy sie szczesliwie na porodowce w odpowiednim terminie:tak::-D:-D:-D a moja kumpela jeszcze nie dala znaku-oj zeszlo Jej z tym porodem...a niby drugi...

sol,marylka ale jak już mi się uzbiera i zaczynam się męczyć sama ze sobą to ratuj się kto może,nikogo nie oszczędzę:szok:
kiedyś wyładowywałam się na treningu,zawsze pomagało,a teraz nie mam czasu:-(

sol ,oj ten Twój mąż:-D

mama oby mój miał rację...współczuję koleżance,mam nadzieję,że wszystko ok:tak:

Ostatnia edycja:
Też tak uważamy tym bardziej że różnie może być i nie wiem jak to będzie ze mną.Myślimy także o kupnie domu tu w Uk i większa rodzinka by się przydała,nie wiem czy nie będziemy przeprowadzać się do innego miasta.Plany mamy teraz tylko je realizować.
piękne marzenia i plany trzymam kciuki za pomyślną realizacje ;-)

WITAJ MARYLKA- GRATKI DLA KAMILA ZE NIE PALI:tak::tak::tak::tak:nadrabiaj,nadrabiaj i staraj sie bo czas plodny sie konczy;-):tak:
SOL- domyslam sie ze na spiacego ciezko sie nadrabia:tak:a my nie znamy litosci i skrobiemy;-):-Dale pewnie wszystkie widza ktora mamy strone i wzielysmy sobie za cel naskrobac tak zeby 1000 strona pękla:-D:-D:-D:-D
dzięki :) , no o płodny to ja bym sie nie martwiła bo wczoraj to mój kamil tak walczył jakbym miała mieć ostatni raz dzień płodny ;-)

bibinka kochana głowa do góry,postaraj się nie myśleć już o tym,nie długo będziesz znowu w ciąży i będzie cudownie:))

Marylka dzięks:))
Jak @ przyjdzie to nie działamy od razu.Najpierw czy tak czy tak pójdę do lekarza po skierowanie na usg do szpitala i muszę koniecznie zrobić usg zobaczyć czy jestem zdrowa i czy mogę zajść w ciążę.Bo jak będę musiała podjąć leczenie to pewnie będę musiała odczekać jakiś czas z ciążą...sama nie wiem jak to wygląda:(
ach dzięki za wyjaśnienie bo jeszcze nie doczytałam :):) to trzymam kciuki żeby było wszystko ok :):) buzika kochana :):);-)

hehe - mój mąż mi właśnie wypalił z tekstem - a wiesz ile mniej miejsca byście zajmowały jakbyście sobie pokój na Spikerii założyły albo konferencję na skype? :-D
Sol przeczytałam ten teks mojemu M i powiedział "... i ma chłop racje"
...bo mój M powiedział chwilę temu to samo:)

MARYLKA- dobrze,niech Kamil dziala i gratuluje ze nie pali:tak::tak:
AGNIESZKA- no jesli cos bedzie u Ciebie nie tak to bedzie trzeba wstrzymac sie ze staraniami bo moze sie tak skonczyc jak u mnie czy Bibinki.....a tego Ci nie zycze:no::no:

Trzeba kwestię skype przemyśleć, ale spikeria jest moim zdaniem lepsza bo tak prócz normalnego pisanego chata jest kamerka i kolejka do mówienia :-D Byśmy się nie przekrzykiwały :-D

a ja czekam na decyzję odnośnie moderowania staraczek :tak:

bibinka Twój mąż i mama mają racje ja jestem tego samego zdania :) a my to chyba wszystkie tak mamy że jak nam sie przeleje szala to lepiej niech znika każdy kto stoi na drodze :)

acha kobitki gdybym nagle znikneła to znaczy że mój mnie z kompa wygnał bo naprawia x-boxa (oczywiście mi sie sprzęty pomyliły i Sol napisałam że psp :) ) i musi sie do kompa podłaczyć żeby coś tam sprawdzić :):):) obiecałm mu to już teraz nie będe zmieniać zdania ale ja naiwan myślałam że dziś nikogo tu nie będzie :(- mój błąd zapomniałam wziąść pod uwage pogode i nasze uzależnienie :):):)

mama kurcze powiedz mi co z naszą testującą kobietą (kurcze wstyd zale zapomniałam nicka:(:( coś na t miała testowac z KasiaWie) jak tam test?? orjentujesz sie?? prosze sie nie obrażać ja ciężko zapamiętuje nicki :(:(

reklama
Poszłam na chwile a tu znowu taka produkcja:szok:

agnieszko dzialajcie,pewnie ze nie ma co czekac:tak:
marylko witaj:-)ciesze sie ze juz po kłótni i wszytsko dobrze i ze staranka w toku,to teraz znowu odliczanie do testowania:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry