• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Chciałam się tylko przywitać :)

Ciężko mi się wbić po takiej przerwie nie pisania :sorry:

Teściki śliczne :-) Gratulacje dziewczyny !!!

Młody ogląda epokę lodowcową 3 a ja mam troszkę czasu żeby z wami posiedzieć :happy:

reklama
No i powróciłam po raz trzeci:-D:-D

AgnieszkaK.k- jest czego zazdrościć- taki nietypowy widok:-D:-D:-D:-D

Bibinko- też tak sądzę, że to dobry znak:tak: i kochana tak jak Dziewczyny napisały wcześniej, nie smęcisz nam wcale, jesteśmy tu od tego, aby wzajemnie się wspierać i sobie pomagać:tak:
Mi dziewczyny z tego forum bardzo pomogły, to przede wszystkim dzięki mojemu K. i Dziewczynom z BB jakoś się trzymam... Jeszcze nie raz będziesz miała cięższe dni i pamiętaj, że jesteśmy gotowe wesprzeć... Tulę mocno

Sol, Marylko- witam Was

witam!
wróciliśmy! :)) w kinie było super! bajka i synkowi i nam sie spodobała! ;))) super sie bawiliśmy
w drodze powrotnej do domu zajechaliśmy do Mc donalda i Filip ma już swoje dwa smoki z zestawu :)) zadowolony oczywiscie.
Teraz odpoczywamy bo podróż była meczaca.

miłego wieczorku życzę wam!

AGNIESZKA- no jesli cos bedzie u Ciebie nie tak to bedzie trzeba wstrzymac sie ze staraniami bo moze sie tak skonczyc jak u mnie czy Bibinki.....a tego Ci nie zycze:no::no:
Dziękuję kochana dziękuję

Trzeba kwestię skype przemyśleć, ale spikeria jest moim zdaniem lepsza bo tak prócz normalnego pisanego chata jest kamerka i kolejka do mówienia :-D Byśmy się nie przekrzykiwały :-D

Ten pomysł mi się podoba :tak::-)

ach dzięki za wyjaśnienie bo jeszcze nie doczytałam :):) to trzymam kciuki żeby było wszystko ok :):) buzika kochana :):);-)
Dziękuję ;-)

Kasiunia witaj kochana no ja od jutra odliczam dni do testowania :):) może tym razem sie uda :):) - kamil by miał prezent na urodziny :) kurcze kobiuety ale wy zasuwacie ja ledwo za wami nadażam a co dopiero nadrobić , ale sol mi wysyła streszczenia na priva - kochana nasza opiekunka internetowa :):)

a co do skaypa to ja nie mam zainstalowanego :( i nie mam kamerki a w pracy nawet głośników nie mam także ja bym sie tam chyba nie nadawała :(:(:(:(

k
jsorbek - a proszę :-D a jak byś chciała dołączyć do naszej stronki staraczek (link u mnie w podpisie) to wyślij mi pw z datą ostatniej @ i dł cyklu

Sol bardzo chętnie tylko jest mały problem - po odstawieniu tabletek mam okres co 2 miaisące i nie pamiętam ostatniego - wiem że mam dziś owulacje bo kupiłam testy owulacyjne inaczej nigdy bym chyba nie zaszła w ciażę bo na moje obliczenia to w życiu bym się dziś owulacji nie spodziewała

bibinka Twój mąż i mama mają racje ja jestem tego samego zdania :) a my to chyba wszystkie tak mamy że jak nam sie przeleje szala to lepiej niech znika każdy kto stoi na drodze :)

mama kurcze powiedz mi co z naszą testującą kobietą (kurcze wstyd zale zapomniałam nicka:(:( coś na t miała testowac z KasiaWie) jak tam test?? orjentujesz sie?? prosze sie nie obrażać ja ciężko zapamiętuje nicki :(:(
MARYLKA- wiem HARSH- tak testowala,ale 1 kreska:-(ale jak wczoraj wleciala na chwile to @ nadal nie ma,wiec jest nadzieja!!
KINGA- witaj i ciesze sie ze wyprawa udana:tak:
EWCIA- witaj po raz trzeci:-D:-D:-D
LORELAIN- o losie kobietko 100 lat Cie nie bylo,ale my pamietamy o Tobie-jak tam starania???:laugh2:;-)

Ostatnia edycja:
Poszłam na chwile a tu znowu taka produkcja:szok:

agnieszko dzialajcie,pewnie ze nie ma co czekac:tak:
Dziękuję,najpierw zrobię usg ale nie wiem kiedy dostanę się do lekarza:(będę załatwiała wszystko jak tylko umiem.A jak będę po usg i powie mi że mam szanse to działamy bez zastanowienia i tak już postanowiliśmy z mężem.
AgnieszkaK.k- jest czego zazdrościć- taki nietypowy widok:-D:-D:-D:-D
:-D:-D domyślam się ;-)
Kasiunia witaj kochana no ja od jutra odliczam dni do testowania :):) może tym razem sie uda :):) - kamil by miał prezent na urodziny :) kurcze kobiuety ale wy zasuwacie ja ledwo za wami nadażam a co dopiero nadrobić , ale sol mi wysyła streszczenia na priva - kochana nasza opiekunka internetowa :):)

a co do skaypa to ja nie mam zainstalowanego :( i nie mam kamerki a w pracy nawet głośników nie mam także ja bym sie tam chyba nie nadawała :(:(:(:(
Marylka uda się uda musi się udać :tak:;-):-)

jsorbek oj to masz sie kobieto z tym cyklem, współczuje ja też bym nie miała pojęcia kiedy jest owólka , ech mu kobiety to sie mamy

reklama
Moja przyjaciółka twierdzi że jestem szalona pod tym względem, że już dawno powinnam iść do lekarza a ja liczę na to że już pójdę jak będę w ciąży

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry