• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ewcia tulę:tak:.no jakoś się musimy trzymać,chociaż nie jest łatwo,oj nie...

lorelain,kinga witajcie:tak::-)

reklama
jsorbek oj to masz sie kobieto z tym cyklem, współczuje ja też bym nie miała pojęcia kiedy jest owólka , ech mu kobiety to sie mamy

dokładnie - gdybyśmy wcześniej planowali dzidziusia to bym sobie zapisała ale wyszło spontanicznie trochę - z drugiej strony myślałam ze okres dostanę i tak od niechcenia zrobiłąm test owulacyjny a tu patrze dwie kreski w szoku byłam - na dodatek wyrzuciłam go zanim się druga kreska pojawiła bo myślałam ze od razu powinno byc widać - ale coś mnie tchnęło i zajrzałam jeszzce raz do ulotki a tam pisze ze po 10 min - wyciągnęłam z kosza bo mi się wydawało ze cosik widziałam na początku i rzeczywiście po 10 min druga krecha jak nic :D

dokładnie - gdybyśmy wcześniej planowali dzidziusia to bym sobie zapisała ale wyszło spontanicznie trochę - z drugiej strony myślałam ze okres dostanę i tak od niechcenia zrobiłąm test owulacyjny a tu patrze dwie kreski w szoku byłam - na dodatek wyrzuciłam go zanim się druga kreska pojawiła bo myślałam ze od razu powinno byc widać - ale coś mnie tchnęło i zajrzałam jeszzce raz do ulotki a tam pisze ze po 10 min - wyciągnęłam z kosza bo mi się wydawało ze cosik widziałam na początku i rzeczywiście po 10 min druga krecha jak nic :D
...ale historia...ładnie :rofl2:

wy też musicie klikać w zaawansowaną edycję jak chcecie bużki wstawiać ??? kurcze 5 lat temu było trochę łatwiej na tym forum :sorry::-D:-D:-D

Witam ponownie,
Wróciłam z mężem z wyprawy rowerowej i czuję, że zaraz dostanę @ - wrrrrrrrrrrr !!!
Widzę, słyszę, że juz 3 dziewczyny zafasolkowane - serdecznie gratuluję !!!!
Mam pytanko jak zrobić suwaczek, bo chyba jakaś niepociumana jestem ??

zmykam kochane kolacyjkę robić:tak:.może wpadnę później o ile nie padnę jak bąk...
buziaki dla Was:-)

MARYLKA- wiem HARH- tak testowala,ale 1 kreska:-(ale jak wczoraj wleciala na chwile to @ nadal nie ma,wiec jest nadzieja!!
KINGA- witaj i ciesze sie ze wyprawa udana:tak:
EWCIA- witaj po raz trzeci:-D:-D:-D
LORELAIN- o losie kobietko 100 lat Cie nie bylo,ale my pamietamy o Tobie-jak tam starania???:laugh2:;-)
eh ta moja pamięć harh - coś na t :) ja mam tak zawsze i jak w domu tłumacze że coś na d to oni wiedzą żeby wogule nie szukać nawy która sie zaczyna na ta literke :):):) szkoda że 1 kreska wyszłą ale ja trzymam kciukasy skoro @ nie przyszła mam nadzieje że już do niej nie przyjdzie tak kobieta czekała i sie bała teścik robić oby sie jej udało i całej reszcie też :):)

Dziękuję,najpierw zrobię usg ale nie wiem kiedy dostanę się do lekarza:(będę załatwiała wszystko jak tylko umiem.A jak będę po usg i powie mi że mam szanse to działamy bez zastanowienia i tak już postanowiliśmy z mężem.

:-D:-D domyślam się ;-)

Marylka uda się uda musi się udać :tak:;-):-)
no dobrze mówisz musi się udac :):) w końcu robiliśmy wczoraj 3 podejścia :) ja mojemu mówie daj żołnieżom odopcząć żeby ich nie zajeździć a Kamil mówi ze oni są nie do zdarcia i mają warty i musi ich wypuścić w świat żeby zakiełkować -ech szalony , ja jestem ciekawa tylko czy ten cykl bede miała tez 26 dni czy dłuższy bo nie wiem czy testować jak coś 15 czy puźniej z jednej strony wolała bym puźniej żeby mieć pewność a z drugiej kamil ma 15 urodziny no ale jeszcze mam czas żeby myśleć kiedy testować :):)

Moja przyjaciółka twierdzi że jestem szalona pod tym względem, że już dawno powinnam iść do lekarza a ja liczę na to że już pójdę jak będę w ciąży
kochana ja trzymam kciuki żeby @ już wogule do ciebie szybko nie przyszła dopiero po ciąży :):)

MARYLKA- napisalam Ci o Harsh i Jej testowaniu kilka postow wyrzej:tak:
JSORBEK- no tak to jest jak sie zapisuje kiedy @ to sie nie przydaje a jak sie nie zapisze to teraz sie trzeba zastanawiac:tak::laugh2:

reklama
agnieszka.kk powiem ci ze mi się wierzyć nie chciało - pomyślałąm ze coś czuwa nad nami :-) tzn to było dokąłdnie tak miałąm plamienia ostatnio tak mi się okres zaczyła ( dwudniowy zresztą ) a tym razem się jakby zaczynał i skończył - przy pierwszej ciąży tez tak miałąm i miałam nadzieję ze już ciąża ale nie to zrobiłam jeszcze owulacyjny a tu taki klops :szok::-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry