Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jsorbek oj to masz sie kobieto z tym cyklem, współczuje ja też bym nie miała pojęcia kiedy jest owólka , ech mu kobiety to sie mamy
...ale historia...ładniedokładnie - gdybyśmy wcześniej planowali dzidziusia to bym sobie zapisała ale wyszło spontanicznie trochę - z drugiej strony myślałam ze okres dostanę i tak od niechcenia zrobiłąm test owulacyjny a tu patrze dwie kreski w szoku byłam - na dodatek wyrzuciłam go zanim się druga kreska pojawiła bo myślałam ze od razu powinno byc widać - ale coś mnie tchnęło i zajrzałam jeszzce raz do ulotki a tam pisze ze po 10 min - wyciągnęłam z kosza bo mi się wydawało ze cosik widziałam na początku i rzeczywiście po 10 min druga krecha jak nic![]()

eh ta moja pamięć harh - coś na tMARYLKA- wiem HARH- tak testowala,ale 1 kreska:-(ale jak wczoraj wleciala na chwile to @ nadal nie ma,wiec jest nadzieja!!
KINGA- witaj i ciesze sie ze wyprawa udana
EWCIA- witaj po raz trzeci
LORELAIN- o losie kobietko 100 lat Cie nie bylo,ale my pamietamy o Tobie-jak tam starania???;-)
no dobrze mówisz musi się udacDziękuję,najpierw zrobię usg ale nie wiem kiedy dostanę się do lekarzabędę załatwiała wszystko jak tylko umiem.A jak będę po usg i powie mi że mam szanse to działamy bez zastanowienia i tak już postanowiliśmy z mężem.
domyślam się ;-)
Marylka uda się uda musi się udać;-):-)
kochana ja trzymam kciuki żeby @ już wogule do ciebie szybko nie przyszła dopiero po ciążyMoja przyjaciółka twierdzi że jestem szalona pod tym względem, że już dawno powinnam iść do lekarza a ja liczę na to że już pójdę jak będę w ciąży
tak musimy...taki nowy image forumwy też musicie klikać w zaawansowaną edycję jak chcecie bużki wstawiać ??? kurcze 5 lat temu było trochę łatwiej na tym forum![]()