• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Monia- Stowmarket docelowo-a obok miałam Ipswich i Bury St. Edmunds;) mieszkałam też ok 1,5 roku tam, a teraz mam teściów, do których lecimy na wielkanoc-a my po hrabstwie głównie w stronę morza jeździliśmy;)

reklama
rurka z tego kubka to ja bym sie kawy napila a przypomne ze kawy nie lubie:-p:-D
made , paulina narazie dostala smecte i acidolak, mam nadzieje ze do wieczora odpusci jej calkiem. teraz nawet bajki oglada i pierwsza bulke z maslem je. od rana jeszcze nic nie zjadla.

Wiola - umówmy się, że wszelkie prezenty jakie dostanę od koleżanki rureczki,
wędrują do Ciebie :-))))

rureczka - to się spóźniłaś, bo już po moich urodzinach :-D la la la.....

witajcie wszystkie kobietki :-)!!

spoooooro nadrabiania. ja dopiero znalazłam chwilę. Olka ma kolejny cieżki dzień, kwiczy, samej źle, na rękach źle, w łóżeczku gorzej, ehhh koc tez gryzie... ale nic to trza przeżyć.

nadrobiłam na razie niewiele. więc na raty będę pisać ;-)

Palemko wszystko do zniesienia, aby dzidzi pomogło. Współczuję w szczególności jednego-clexane... dziobałam się od 1 lutego do bodaj 15 lipca.... masakra. Ja się bałam w brzuch, w szpitalu zaczęli podawać w ramiona, i tak zostało a potem doszły też i udka ;-)

Made współczuję ciągłych zastrzyków. Długo będziesz musiała??
:-(

Ostatnia edycja:
rurka Iwonka tylko kubusia puchatka i postacie z dobranocnego ogrodu lubi:-)
a co do kubka to tak chcialam troche na zlosc Made napisac:-)
ale wiem ze Lukasza chrzesnica by sie dala pokroic za ten kubek:-)ma ubran pelno z hc, plecak, portfel, kolczyki i pelno innych dupereli

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry