• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
rureczka - ale pod warunkiem, że tym króliczkiem będziesz TY! :-p:-)))))

UWAGA!
WAŻNY KOMUNIKAT!

ZAGINĄŁ KUOT! RASY KAUKASKIEJ, MŁODY, RACZEJ NIEGROŹNY....
ZNAKI SZCZEGÓLNE:
-PONĘTNE WARGI
-OLBRZYMIE, PIĘKNE PACZAŁKI
-LŚNIĄCA, CZARNA GRZYWA
-NIEUMIARKOWANIE W KAWIE

DLA ZNALAZCY PRZEWIDZIANA WYSOKA NAGRODA!!!!!!!!!!

reklama
rureczka - oj jaki ten kubeczek akuratni :))) Kuot ma węch, może się odnajdzie :-p

Paula - umarłam na widok Majeczki i kuota hahaaaaaa :-)))) No sama słodycz....
Jaka ta Twoja córunia jest pięęęęęęękna :blink: a ta gadająca małpa mi serce rozwaliła :))))
małpa czyli ten różowy kot :-) ja tak po babcinemu, na wszystkie
pluszaki tak.... ;)

Ostatnia edycja:
no Made-akurat trafiony prezent teściowa zrobiła-a Majeczka go uwielbia i on jedyny ją rozbawia jak ma zły humorek- pomiauczy trochę a ona zaraz łapki wyciąga bo chce go tulić;))

fajnie,że można tu filmiki dodawać i dziękuje za komplementy odnośnie moje córy;)

reklama
Dzień dobry! :-)

Z całym szacunkiem dla koleżanek, ale choć śledzę co dzieje się u Was, babeczki, analizuję i w miarę możliwości staram się pomóc, to dla mnie wciąż to tylko forum.:sorry:

Nadrobiłam:tak:

SERG fajnie, ze wpadłaś!

POK hop hop?! Zasypało? Kupiłaś wczoraj ciacho dla męża?

MONIA bardzo mi miło :-) przeczytałam, że z pracy piszesz. Ja też od niedawna pracuję i póki co muszę wprawić się w obowiązki. Szczególnie teraz :cool2:
słodką masz córcię!

JOS cos miałam napisać, ale nie pamiętam. W każdym razie pozdrawiam cieplutko z zasypanego Śląska. Odkopując auto zastanawiałam się czy to moje...

PAULINKO proszę mi na maila wysyłać takie filmiki! Co tam kot- Majeczka ważna! a i trochę Danielka było widać i słychać.

WIOLU kurczę, szkoda z tym wózkiem. Może są jakieś fajne komisy w okolicy?

RURKA był taniec machaniec wywijaniec?? :cool2::-D

LILU patrz. Nie wpadłabym na pomysł z przyciemnianiem pokoju w celu dłuższego spania... :-) Jak będzie trzeba- wykorzystam!

Reszty nie pamiętam. Proszę o wybaczenie, ale mieliśmy włamanie do mieszkania i głowę mam gdzie indziej. Na szczęście udaremnione przez wszystko wiedząco- widzącą sąsiadkę. Czasem te jej "nawyki" przydają się. :-D
Młody śpi

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry