• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
made , lil to ja sie cala do przytulania i calowania ,zachlannie nastawiam:-p:-D
made fajny ten krokodyl(Paulina mi przypomniala) , Iwa ma sporo zabawek z Fp i vtecha ale tego krokodyla to nie widzialam...Iwa juz za duza ale do chrzcin malego nie duzo zostalo:-D:-D:-D:-D:-D
dobra wezcie mnie zabierzcie, bo cos mi na glowe pada, przedawkowanie BB?

Ostatnia edycja:
Haha Kocurku wracaj i obalaj teorie ze mną! Dziś to nie sąsiad hehe :-p

Wioluś ja też mam ciągle BB przed oczyma! Dziś to nawet całą noc miałam :-p No może poza tymi 2,5 kiedy spałam...

Made
no ja taki stary rusek dosłownie - ale dzięki temu panna mi pospała 3 godzinki i uśmiecha się do mnie słodko! Warto taki wysiłek podjąć :-p No i trochę u nas chodniki odśnieżyli - w końcu dla śniegowców praca jest na koniec lutego!

Paulinko
ja Ciebie też! :tak:

Paula - u nas krokodyl to hit! :-))) My mamy starszy model, bez języka :eek:
ale też jest super!!! Pokażę Wam później....i klocki inne, ale działanie i efekty
specjalne identyczne :tak:

RURECZKO :-D po rączkach
Z chęcią w kubeczku nawet z HK wypiję
PAULINKO dziękuję za pioseneczkę :tak: milutka dla mego ucha. W skrzynce coś Ci przybyło...

LILUŚ, PAULINKO na pewno kiedyś będę musiała. Choć ja to chyba jestem jakaś wysoko wydolna przy małym nakładzie snu.

Apropo rasowców, to mój pers jest bardzo groźny z zza szyby okna. Skacze, syczy i łapie latające ptaki. Jak mu okno otworzysz, wyjdzie na parapet, obserwuje.
A jak bliżej jakiś ptaszek przeleci, to zmyka pod sofę!

Ostatnia edycja:
Testujcie kochane zabawki, testujcie, ja sobie zrobię listę i w przyszłości będzie jak znalazł, same perełki:-D

Wiolu z Iwą lepiej?

Ostatnia edycja:
Libby mój kot kiedyś na telewizor skoczył jak oglądaliśmy program o ptakach :-p A z tym brakiem snu to ja już wymiękam na serio.....dziś do już przegięcie...

Rureczko ja Ci mogę dobry leżaczek polecić :tak: Metodą prób i błędów w końcu znalazłam. I co do karuzelek - nie polecam o dziwo FISHER PRICE. A co byś jeszcze chciała wiedzieć? :-p

reklama
Libby szybko coś ci odskrobałam -potem będzie więcej...

a co do mojego choróbska to dziś o dziwo głowę mogę podnieść-jedynie kaszel i gardło męczą-ale dostaję najlepsze lekarstwo -sen-M. ciągle wstaje w nocy do dzieci a ja odsypiam i leki dobrze przyswajam
a w piosence głównie chodzi o to,że co cię nie zabiję to cię wzmocni;)))

oki lecimy pranie wieszać

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry