• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
:))))

libby : wlamanie?????????????????????????? :szok::no: dobrze ze macie taka sasiadke :) faktycznie sie przydala :) u was snieg a u nas deszczowo... i brzydko nie ma jak z domu wyjsc z dziecmi :/

just :co porabiasz ??????????????????????????????????????? jak remik ????
serg : sliczna gabrysia :))))

Właśnie SERG! GABRYSIA CUDOWNA! Przepiękna i taka radosna!

Kocurku dziękuję - mam takie parcie na to spanie, że aż się boję, że nic znowu nie będzie - TFU TFU TFU - odpukać....

UCIEKAM! BUZIAKI!

Kocurek no i dobrze wypaczyłaś - to ja sem ja we własnej osobie ;-) :-p Ze współtowarzyszką doli i niedoli w kojcu obok kanapy ;-) Oj, grzeczna, odpukać ;-) Miejmy nadzieję, że to taki charakter spokojny :tak:

Jos dziękuję :-) Ja też się zachwycam fotkami Theo - czuprynkę ma zabójczą! :tak: :laugh2:

U nas pogoda taka sobie, niby ciepło, ale pochmurno i wiatr duży :dry: Gaba przeziębiona więc ze spaceru nici :-(

Lil dziękuję :-) A jak Twoje Bąbelki się mają? :-)

Ostatnia edycja:
Muszę do bankomatu:szok: ale jak już pójdę, to chyba zakupię pączka, trzeba przed jutrem trenować:-D

Jos, Serg, Mary, Pok będziecie obchodzić tłusty czwartek?:-D:-D

reklama
Rurka ja nawet tłustą środę obchodzę :-D w ciągu ostatniej godziny zjadłam 6 ferrero roche, bo G. mi wczoraj na walęwtynki kupił bombonierkę w prezencie ;-) :sorry: :szok::-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry