• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Spałam do 17:40. Młody też. Trochę długo i przesunęłam kąpiel o godzinę.
Już mmmarudzi- niezawodny ma "zegarek".:-D O tej porze śpi zazwyczaj.
Trzeba kąpiel zrobić.

MŁODAM szukam pewnych rzeczy do szkolenia na jutro i do ok. 22giej będę zerkać na bb

Ostatnia edycja:
reklama
Mary jak chcesz to kupię tuta w Polskim sklepie i Ci wyślę kaszę :-) :-D

Chyba faktycznie z gryczaną zrobię, bo już dawno nie było, sosik grzybkowy też mam, grzybki tak samo, więc już wiem :tak: Ale dziękuję za wszystkie propozycje :-)

Sergeevna - o, mamo, czyli masz tam łatwy dostęp do gryczanej? :-):-):-) Zazdroszczę! Nie, kochana, absolutnie nie będę Cię wykorzystywać. Mam plan znaleźć tu albo odpowiednik gryczanej, albo w jakimś polskim/rosyjskim sklepie prawdziwą gryczaną! :tak::tak::tak:

Paulina ja to co roku tak mówię a po 3 przez cały dzień wysiadam:-D ale jutro się nie dam! wyjątkowo mi w ciąży smakują:-)
ale musisz być ze mną, wspieraj mnie i zagryzajmy lukier razem:-D

Ło matko! serge! Cale wieki Cie nie widzialam! Milo slyszec, ze wszystko u was ok! Zagladaj tu czesciej! I bardzo dziekuje za gratulacje :)

Rurka - ja teoretycznie jutro obchodze tlusty czwartek, kolezanka nas zaprosila, juz smazy paczki i faworki :) ja smazylam w zeszlym roku, byly pycha! Tutaj takie sklepowe sa beznadziejne. Ciekawe jak samopoczucie mi jutro dopisze, bo chcialabym pojechac.

Dzis troche przesadzilam z aktywnoscia i za kare mam zgage juz teraz, bekam, mdli. Fuj fuj fuj :) a jeszcze do piwnicy dwa razy do pralki musze poleciec. M robi na kolacje tosty z serem - szczyt lenistwa? :)

Przepraszam jesli komus na cos nie odpowiedzialam ale tyle naskrobalyscie, ze jednm okiem przegladalam.

Mary a sprawdzalas w sklepach ze zdrowa zywnoscia? Ja tu najczesciej w takich sklepach takie cuda znajduje :)

Poczku cieszy mnie bardzo, że zagryziesz pączusia:-D &&& za dobre samopoczucie brzuszkowe i nie tylko :))

Paulina ja się obawiam, że mi w cycki nie pójdzie tylko w brzuch i się wcale z łózka pojutrze nie wytoczę:-D

Wiola co się bedziesz myć? nie wiesz, że mycie nóg to Twój wróg? :-D:-D

reklama
Co robita? :huh:

młodam - czyli etat kasownika już Oleńka ma! Gratuluję :-)))

Sergee - eee...nie śmiem fatygować ;)) Dziękuję Ci bardzo :*
Gabi jest śliczna :zawstydzona/y: i ma piękne usta :tak: będzie z Niej laleczka, oj będzie :tak:

Wiola :-p skopiowałam sobie te Twoje tajne rogaliki :-D ...ale kiedy zrobię, to zielonego nie mam :)))

pok - do mnie pisać nie musisz, wystarczy jak mi dasz buzi :-):-):-))))))

Kocurek!!!!!!!!!! Gdzie jesteś?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry