• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Widocznie tak miało być..próbuję się z tym pogodzić. Ciężkie dni za nami i przed nami. Na szczęście mąż się spisuje...
Dziękuję za dobre słowo.

reklama
Olivka - dobrze, że masz w mężu oparcie....to teraz bardzo istotne, aby był przy Tobie
i z Tobą.....
ech.....jak mi się przeogromnie smutno zrobiło :(((

Niestety mój organizm ześwirował...oprócz tego już zaczął nowy cykl i w lewym jajniku mam pełno pęcherzyków,namnożonych...dlatego bolało jak cholerka:(
Ginekolog nie wie o co chodzi,ma to konsultować z innym lekarzem...
Przykro mi jak nie wiem...
I jeszcze te urodziny...nawet nie świętujemy...obiad i babeczki w domu i może po południu wyskoczymy we dwoje na kawę rocznicową.

Ale już zmieńmy temat...nie chcę się dołować...

Boogie...mam nadzieję, że żyrafek jutro do Was dojdzie:)

Kocie co będziesz kupować w Lidlu?

Musiałam zrobić obiad :sorry:

carolu wszystko ;-) bo w lodówce mam jedno jabłko, pół pekińskiej, trochę sera żółtego i ketchup, aa i sałatkę, którą wczoraj robiłam. W zamrażarce co prawda krokiety i pierogi, no ale to na obiad :-) Kawa rocznicowa mmmm... ciekawe gdzie i jaka... :rolleyes2:

Yes:)
Dla nich:) Włosy ciut dłuższe by zostały...chodzi tylko o ten bok:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ten drugi będę Nince spinać/związywać a najlepiej to widzę z warkoczem dobieranym:))))

reklama
Melduję się dwa kilo cięższa :szok: mój kochany taki mi talerz zaserwował, że nie mogłam
nie wylizać :zawstydzona/y: Frytki, duszone mięso z warzywami w sosie niespodzianka :-))) plus
ogórek kiszony w plastry pokrojony :-p mniam mniam :)))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry