• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Made moja droga.. Remi przez dłłłuugi czas nie chciał nawet leżeć na brzuszku, a teraz jak już nabrał sił, to sam wyczynia takie cudaki, że głowa mała ;-)

a czy reszta szanownego grona koleżanek jeszcze śpi??????? POBUDKA!!!!! :sorry:

pospacerowane,Maja dosypia w wózku...zaraz obiadek na horyzoncie...Daniel męczy babcię

Boogie a dajesz coś Remikowi ogólnie na przeziębienie?tzn. jakąś wit. c typu cebion? czy trochę wapna-calcium?

Kocurku - ten blond tymczasowy, ręczę za to yyy....no może nie głową :-)
Czy Madame się gdzieś wybiera, że z rana taka toaleta? :-p

Bogusiu - oj to dobrze słyszeć...bo ja trochę zmartwiona tym jego leżeniem ;))

Hejka!

Mademoiselle
- dziękuję za wstawienie prześlicznych fotek Twoich urodziwych dzieci! :happy:

Paulina - fizycznie całkiem nieźle, dziękuję. Ale już ze 3 tyg. tak mam - jeden dzień lepiej, 3 gorzej... I tak w kółko... Jutro pewnie obudzę się znów z jakąś dolegliwością... :-( Dobrze, ze u Ciebie lepiej!

Carolineee - sto latek!

U mnie dół, dół, dół... Siedzę w krzakach w związku z tym...
Zaraz zmykamy do rodzinki na gofry i kawkę, a koło 18 na koncert, ale na NIC z tych rzeczy nie mam absolutnie dziś ochoty!... :no::no::crazy::-(

Miłej niedzieli!

reklama
Kocurze, Mademoiselle - dziękuję, ale z przyjemności nici będą. :no: Jak wspomniałam: dół, dół, dół i tyle... Nawet nie mam ochoty się silić na dobry humor, dzień jest do d***. Ale tak czasem bywa, więc pewnie niedługo będzie lepiej. Aż normalnie musiałam to z siebie wyrzucić...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry