• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mary - dziękuję , jest lepiej :)

sol - ja mam prenatalne 28 , więc będziemy mam nadzieje razem świętować :))

dobra spadam, bo dzieć się jedzenia domaga :) miłego dnia :))

reklama
hej pierwsza ??:)))

jestem z kawka obudzila nas giga kupa wedrujaca wszedzie lacznie z naszym wyrem ... nie ma to jak dobrze zaczac dzien hehe
czekam az maly troche sie zmeczy i lecimy dalej spac :)

helol

nie ma szans na nadrobienie was
pozdrawiam z cieplego poludnia francji !!!!

hej Jos :) jak tam ferie ??
cieplo jest nie ?? u nas ludzie na krotki rekaw , w parku na trawce sie opalaja :) zaraz wiosna bedzie !! kocham wiosne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam i ja;)

Asionek zazdroszczę pogody, u mnie za oknem 5-6 stopni i plucha...ja sobie lato przyśpieszę w kwietniu w uk;))

po całym tygodniu niespania i duszenia się od kaszlu w końcu przespałam całą nockę...dzieci też;))

idę nastawić rosołek...i chyba trzeba się ubrać, ale ja tak uwielbiam w niedzielę straszyć;)))

miłej niedzielki dla wszystkich-pozdrawiam

Witam się :cool2:

Asionek
- przygarnij zmarzlucha :sorry: U mnie co prawda tylko 0'C ale mi i tak zimno :dry:

palemko - 28 to bardzo ładny dzień - trzymam kciuki żeby wyniki były cudowne i żebyście podpatrzyli co tam w siłę rośnie :tak:

Moje panny dzisiaj jajecznicę na śniadanie dostały bo kończą mi się pomysły na śniadania :-p Chyba znowu zrobię listę śniadaniową - wtedy najwięcej pomysłów się znajduje :tak:
A ja znowu sama, M w robocie- wróci wieczorem ale jutro rano jedzie na 48h dyżur :dry: Chyba już się zaczęłam przyzwyczajać do takiego trybu życia. Choć pogodzić się jeszcze nie do końca potrafię. :sorry:

Kocurku - może posiorbiemy troszeczkę, co? :-p:-)

Dzień dobry:)

Mary - jak będziesz dłużej obecna, to wstawię specjalnie dla Ciebie :-)

Asionek - mogłabyś nam przynajmniej w niedzielę darować tę wiosnę u Ciebie :-D))
Zazdrość mnie teraz zżera....

jos - przyjemności na feriach :))) I pisz czasami co słychać....

zapach rosołku roznosi się po mieszkaniu, nawet padać przestało więc zaraz wyciągniemy dzieci na spacer...a po obiadku jedziemy do chrześnicy...o zgrozo...by dać jej gwiazdkowy prezent!!!...w tamtym roku byliśmy lepsi-gwiazdkowy prezent dostała na zająca...ale nigdy nie ma czasu przez tą szkołę M....byle do czerwca;))

Sol podrzuć potem na bloga taką listę śniadaniową;) mi też uciekają pomysły na śniadanie dla Daniela, kurcze a on nie lubi jajecznicy-kiedyś ją jadał i jadał a teraz lipa...

Mary-jak się czujesz???mi już lepiej, widać,że bez antybiotyku by nie dało rady...może ty też powinnaś coś mocniejszego wziąść??choć podejrzewam jak to w Norwegii wygląda-pewnie podobnie jak w uk-paracetamol lub ibuprofen i tyle...

Rurka????

mam nadzieję,że u reszty wszystko w porządku...

:unsure: mogę i ja z Wami siorbnąć?

Zostałam sama w domu, Remi już lepiej, ale muszę czekać na mamę, zmieni mnie i wtedy ja pojadę do Babuni..

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry