• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bogusiu ALE CUDOWNY ten mały ZENek !!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-) I kosmaty jaki..:szok:

made droga koleżanko, córkę masz niezwykłą, właśnie się cofnęłam i fotkę baletnicy ujrzałam i zamarłam z podziwu :blink::tak::tak::tak:

reklama
Made właśnie chciałam się zapytać, ile lat trenuje Twoja córka? Dziewczyna jak malowana, dzieciolki udają Ci się wyśmienicie ;-) co jeden Robaczek, to smaczniejszy :tak:

Kocurku Aleksandra jest... :rolleyes2: hmm... jest urocza! :tak: i co najdziwniejsze Remi też kubeczki czerwone namiętnie obserwuje :sorry2: mamy taki jak na Twoim zdjęciu, tylko większy i on by go najchętniej CAP! w swoje rączki :tak:

niezły był ze mnie włochacz :-D mama tu już nie wygląda na taką zmęczoną, ale miała ze mną baaardzo ciężki poród :zawstydzona/y:

Bogusiu - dziękuję :))) Moja córa chodzi do szkoły baletowej czwarty rok,
zdała egzaminy do warszawskiej baletówki, ale tak bardzo płakała za nami, że po roku
przenieśliśmy ją do Bytomia :) Teraz żałuje, bo wolałaby być tam gdzie moje macki
nie sięgają :cool2: a tu się nie da.....:-)
Coś przebąkuje, że po ukończeniu gimnazjum, chce wrócić do Warszawy :))

Naprawdę, Bogusiu bardzo do mamy jesteś podobna :tak:

marynarz taksłodko żegluje ... :sorry:

made
:szok: oddałaś dziecię swe do szkoły z internatem...? Aleś odważna, a córka jaka odważna... Podziwiam baaardzo..!

Ostatnia edycja:
:-D temu marynarzowi, brakuje muszli okrętu do żeglugi, ale i tak sobie poradził :tak: o kruca fuks!!! :szok: taki okręt??? Taki okręt to marzenie każdego żeglarza ;-):tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry