• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kochana, Maniek to by najchętniej z wody nie wychodził :))) W wodzie można mu wszystko...
paznokcie obcinać, włosy, wodę lać na głowę, nic go nie rusza :)) a najchętniej się bawi
butelkami i klockami podczas kąpieli :p Żaba wisi dla ozdoby właściwie :))))
Mnie się nie podoba ta kabina, bo ja właśnie wolę takie z podłogi, ale mamy tak małą łazienkę,
że w sumie nie mieliśmy wyjścia i w konsekwencji, szukaliśmy już najwyższego brodzika
z możliwych :))))

Kocurku - pewnie, że wybaczę....niby skąd miałaś wiedzieć ;)
A i wolę zdecydowanie takie właśnie życzenia niż fałszywe cytaty.......
Bardzo dziękuję :*

No to mnie skleroza jednak dopadła....
Oczywiście made pamięta o Remisiowych stateczkach, latarni morskiej i kotwicy :))

Ostatnia edycja:
Made :sorry2: moja droga mogłam się domyślić, że Ty Wodnik, dusza artystyczna, przecie to!!! :tak: zresztą ja Waga, a Waga, Bliźniak(Remi), to najlepsza kompilacja tych znaków! :sorry2: moja była przyjaciólka/ obecnie koleżanka też Wodnik, ona zawsze rozumiała mnie najlepiej! W takim razie moja droga, żeby kawa lała się zawsze z ulubionego kubeczka i koleżanek do kawusi nigdy nie zabrakło :sorry2: cmok!

no i moja Babunia Wodnik, 10 lutego skończyła 87 lat :tak:

Ostatnia edycja:
Dziękuję bardzo :)) Kochane jesteście :*:*
To może.......kawa? ;) Mam jeszcze chwilkę :p Chłopcy śpią, Szanowny poszedł do sklepu....
nastolatka się uczy :szok: a ja mam :eek: czas dla siebie :)))

Moja córa w pierwszej klasie szkoły baletowej....jeszcze warszawskiej:
Zobacz załącznik 438672

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry