Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
masakra bez normalnie idzie deprechy dostac ... jeszcze kurka my wszystko na prad mamy , a najlepsze jak na spacer szlismy hehe ,mowie mojemu , ze wylazimy nie bedziemy tak siedziec no i sie ubralismy maly w wozku juz idziemy i nagle moj " no , ale przeciez winda tez nie dziala " hehe czubki z nas 
Witam się!
A ja kurczę nadal chora!!!Dziś znów obudziłam się z bólem gardła!
Nie wiem, co się dzieje, ale ani nie jestem zdrowa, ani się porządnie nie rozchorowałam!
Dziś znów więc krzaki...
Wiolu - na Twojej pięknej długiej liście porodowej wkradł się błąd. Asionek urodziła nie 5 lipca, a 5 października. ;-) A mogłabyś dodać datę mojego porodu - 15 listopada? Wybacz, ale jakoś tak mi się zwróciło na to uwagę. Jak Iwcia?
Dzień dobry.
Dziś nie byłam w pracy. Z Maciusiem wylądowaliśmy na IP wczoraj wieczorem. Miał bardzo wysoką gorączkę. Zastrzyk dostał na zbicie. Nie spaliśmy z moim prawie całą noc. Nie wiadomo co to jest, bo ma katar a badania moczu i krwi nic nie wykazały... gorączka znowu rośnie... Młody śpi prawie cały czas, nie chce nic jeść. Strasznie to przeżywam
w poniedziałek o 11 mamy pogrzeb..