• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Młodam - oj, współczuję, czasem wszystko się wali na raz!... :angry: A z tą pracą K. to naprawdę ciężko, domyślam się, ze nie jest Ci łatwo... Jeju, może trafi mu się jakaś lepsza praca pod względem godzin i dni pracy... Głupi taki system, jak ma teraz... Ściskam!

Ja zajęłam się Mią i jakoś mi się zniknęło. Teraz pora na drzemkę nr 2. :happy::happy: Moja kruszyna duuuuużo bawi się już sama, potrafi zająć się sobą na 1 h, a czasem 1,5! :tak::tak:

Dzień dobry.

Dziś nie byłam w pracy. Z Maciusiem wylądowaliśmy na IP wczoraj wieczorem. Miał bardzo wysoką gorączkę. Zastrzyk dostał na zbicie. Nie spaliśmy z moim prawie całą noc. Nie wiadomo co to jest, bo ma katar a badania moczu i krwi nic nie wykazały... gorączka znowu rośnie... Młody śpi prawie cały czas, nie chce nic jeść. Strasznie to przeżywam

PAULINKO dziękuję

a my po spacerku,obiadku, poprasowaliśmy sobie, pranie drugie powieszone-jeszcze łazienka,kuchnia do ogarnięcia i zakupy...a jutro wolne;)

Libby-oj to jednak wyniki nic nie pokazały...bo tak to gdyby szła jakaś infekcja to crp by coś pokazało...więc zęby raczej,mam nadzieję,że to zęby-oby gorączka nie urosła tak mocno jak wczoraj&&&&&&&&&&&&&&&& pisz mi jak się boisz-wysłucham;)
co do zębów to mnie już nic nie zdziwi-Daniel przy 3 miał taką fazę, że przez 2 tygodnie miał nieustającą biegunkę,gorączkę i nic mi nie jadł-jeździłam do lekarza by sprawdzać czy się nie odwadnia-pani doktor też już zwątpiła...a kiedy to się zaczęło wyciszać zobaczyłam piękne 3-chyba 4 szły naraz,że tak mocno go wzięło...

Libby - kurka. trzymam kciuki, zeby lekarze znalezli przyczyne i Maciusiowi ulzyli! Trzymaj sie dzielnie kochana!

Libby choinka, zdrówka życzę! oby szybko mlodemu przeszło i aby zaczął coś jeść. 3mam kciukasy!
Mary no do niczego taka robota, ale wiadomo, że z nią ciężko. Wiesz, aby na miejscu, i tak też będziemy kombinować i szukać.

Libby zdrówka dla Maciusia!!! eh smutny ten dzień...

Położyłam się dzisiaj na plecach i widziałam pierwszy raz jak brzuch mi podskakuje w miejscu gdzie mała kopała:zawstydzona/y: fajny widok:zawstydzona/y:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry