• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiola - co się dzieje? Dziękuję za wstawienie mojej daty! :-*

Paulina - oj, współczuję, kochana! Mam to samo... :-( Zdróweczka życzę! Cholera, że też tu nie ma takich rzeczy, jak Gripex! :eek:

Rurka - dzięki, kochana, no będę musiała się położyć choć na chwilkę, a potem chyba zrobię jednak nalot na aptekę w poszukiwaniu czegokolwiek antygrypowego...

reklama
Kocie, dziekuje w miare dobrze ale i tak niewyspana jakas jestem. Pamietaj, ze lechtalam na powaznie. :)
a ty co? Kawka?
puchy tu dzis straszne...

Mary a może zrób listę do apteki-kupię ci ten gripex i co tam by jeszcze trzeba było i wyślę,co???

Paulina - dziękuję ślicznie, kochana jesteś! Wiesz, ja Wam za bardzo głów nie chcę zawracać, bo z tym jest sporo kłopotu! Mało, ze zakupy, wysyłka, to jeszcze oczekiwanie na przelew zagraniczny, który i z tydzień potrafi iść... :zawstydzona/y: Ale bardzo dziękuję i jak będę zdesperowana, bo nic kompeltnie u nas nie znajdę, to ładnie poproszę o pomoc. ;-)

pok Kawka oczywiście ... :)) Mała przysnęła, to korzystam ;) Budzi mi się co chwilę, ale mam butelkę z herbatką i pyszczka zatykam, może się trochę roześpi...
eee a jednak nie - oczy otwarte na ościerz :)

A propos puchu - wypuściłam dziś kuoty na dwór, coby miały radochę - biała brnęła odważnie i zapadała się po uszy... szkoda, że nie nagrałam :)

Witajcie!!!

nadrobiłam,odrobinkę po łebkach, 1 dzień nadrabiania to i tak wyczyn.
just wyrazy współczucia. żadne słowa nie ukoją bólu po stracie bliskiej osoby, trzymaj się dzielnie.
wiolka ślicznie wyglądasz :-)

u nas lepiej, choć młoda cały czas zajmująca, ale przyznam, ze wczoraj nawet sama się bawiła chwilami. uffffff bo poprzednnie dni były tragedią.

mam nie najlepszy dzień. nie wiem czy pamiętacie, ale mój K pracuje tak, że na 2 tyg wyjeżdza i potem tydzień w domu. i tak w kółko. ostatnio koleś zatrudnił jeszcze jednego kierowce i kupił auto i ni w ząb nie pasi by było te 2/1 i wychodzi że jezdza 3/1 a to jest nieeeee do przejscia, jak dla mnie za długo!!! i nawet te 2 tyg są do bani, ale z czegoś trza życ. i miał dziś w nocy być doma a mów mi że szef zapytał czy nie zostanie na jeszcze jeden tydzien
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
, ale na weckend może przyjechać. no i co jak się nie zgodzi to równa się z tym że odchodzi z pracy ehhhhhhhh do d.... to wszystko. no i co? pojedzie
:crazy:

a jeszcze miałam od samego rana pecha, wracając z psem sie wywaliłam taki lód na chodnikach
realmad2.gif
realmad2.gif
angry.gif
angry.gif
bo po co odśnieżać... od razu ze skargą do spółdzielni dzwoniłam.oczywiście ta co mogła to powiedziała że do firmy
angry.gif
zadzeoni co odśnieżają. a raczej nie odśnieżają tylko sypią piachem. parodia bo po co lopata przejechac po chodnikach jak jeszcze śnieg leży... wrrrrrrrrr

reklama
rurka, wiola, paulina, kot, made, libby, lil !? gdzie wszystkie!?
ja teraz ide ogladac grey's anatomy ale jak wroce... kurka. wracac! :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry