• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Libby - oby to reakcja zębowa była - bo to minie jak tylko się ząbek przebije :tak:

rurka - albo jak piętę ci wciśnie pod żebra a główką uciśnie pod pępkiem - brzuch wtedy jak gruszka wygląda :laugh2: tylko boli jak pieron :-p

just - współczuję. Pamiętaj że łzy to nic złego i mają oczyszczającą moc. Nie powiem ci bądź dzielna, bo lepiej okazywać uczucia niż je chować :-(

My wróciłyśmy. Na główce jest ok, to torbielka pourazowa - powinna się wchłonąć w swoim czasie. U pediatry - osłuchowo czysto i jest ok :tak:

reklama
Pok dziękuję :* tak jakoś cicho i każdy się kręci bez celu, byle się ruszać :-( ale trzymam się, trzymam się i nie płaczę, bo nie mogę się denerwować, przecież jeszcze karmię...

Libby - zdrówka!

Just - bardzo współczuję tej straty...

M. właśnie kładzie Mię spać, a mała mu strasznie płacze, bo... tatuś zabrał ją wcześniej sprzed TV... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::laugh2: Ehhh, bidulka...
My dziś w planie mamy winko i jakiś może filmik - ogólnie miły wieczór we dwoje... :rolleyes:

doświadczone :) prosze o pomoc :)
żołądek doskwiera mi niemiłosiernie, pali piecze boli , juz dłużej nie dam rady, mogę wziąć Ranigast na noc ? Brała któraś może z Was ?

Pok dziękuję :* tak jakoś cicho i każdy się kręci bez celu, byle się ruszać :-( ale trzymam się, trzymam się i nie płaczę, bo nie mogę się denerwować, przecież jeszcze karmię...

Tylko tak sie za dlugo bez placzu nie trzymaj. Z reszta... Kazdy placze kiedy czuje, ze musi... Dbaj o mame, dziadka i remika ale pamietaj tez o sobie! Tak bym chciala byc teraz blizej Ciebie just!

doświadczone :) prosze o pomoc :)
żołądek doskwiera mi niemiłosiernie, pali piecze boli , juz dłużej nie dam rady, mogę wziąć Ranigast na noc ? Brała któraś może z Was ?

Ja wiem, ze rennie mozna ale ranigast nie mam pojecia.

Pok postaram się zadbać o nich wszystkich... Remi jeszcze kaszlu się nabawił i chyba nie będę mogła pójść na pogrzeb... nie zobaczę już mojej babuni..:no2:

just - moje kondolencje

pok - moja też, ale ja wykituje w koncu wrzoda tam dostane, zastanawiam się nad Contixem , on mi zawsze pomaga, ogólna powiedziała mi, że mma brac doraznie, bo mam refluks i ciąża mnie wykonczy aginka powiedziała, ze to bomba protonowa i nie wolno w ciąży !!! Kurtka na watce no !!! Płakać mi się chce ,,,, wertuje internet i pisze, że nie, ale na niektórych forach dziewczyny piszą, że całą ciążę brały i dzidki zdrowe mają no ... co ja mam zrobić:zawstydzona/y::-( hellp !!!

reklama
palemko - ja bym nie ryzykowała tylko rennie wzięła, tudzież malox doraźnie. A próbowałaś czymś naturalnym to zwalczyć, zmiana diety?

Spaaaaaćććć :sorry:

Uszyłam dla siebie i Emilki nosidełko Mei Thai - póki co jeszcze nie wykończone ale już działa :tak:;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry