• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Miałam pytać co takie pustki - ale przypomniałam sobie że dzisiaj sobota :-D

My miłe popołudnie przy bilardzie spędziliśmy, pogadaliśmy sobie jak za dawnych lat i pół godzinki temu wróciliśmy do domu. W tym czasie mój mąż namówił mnie na zrobienie urodzin w lokalu więc 28 lutego mnie tu nie uraczycie :-p:-D Trochę osób zaprosiłam i będzie mam nadzieję super :tak: Pierwszy raz od mojej 18-stki wyprawiam urodziny :-p:-D Kosmos jak dla mnie :-p:cool2: Idę się zaraz z Karolą pobawić bo mnie molestuje :-p A potem siadam do zdjęć bo przedszkole mnie molestuje :-p

Miłego wieczorka kobitki :tak:

wow jak pusto !
u nas sobota dosc leniwa , troche posprzatalam , pranie zrobilam , spacer zaliczony z gadula moja , drze sie tak w wozku , ze szok hehe zreszta jemu sie buzia caly czas nie zamyka ... jak mu to zaostanie to nas zagada normalnie :szok::-D

teraz spi , a mamusia sie relaksuje :)

czasem sie dlugo laduje

jelonek?! kurka a ja rodzinke.pl ogladalam ;(

mi sie wogole wlaczyc nie chce :(((

Łooo ale jaka extra żaba..!! Igorek to się lubi kąpać chyba :DD
hmm.. a ja nie mam brodzika, trochę szkoda, bo do wanny strasznie dużo wody trzeba lać..

nie wiem czy w Pl jest cos takiego moze poszukaj ? tym sie reguluje wielkosc wanny :) bardzo przydatna rzecz dla malucha wydaje mi sie , bo cala wanne lac to troche kicha na dluzsza mete
http://www.mamanshopping.com/s/2154...-reducteur-baignoire-babydam-barriere-de-bain

dobra teraz to juz zla jestem , 3 razy pod rzad pisalam posta i ciagle mi ucina :/ ostatnia proba !!

Ostatnia edycja:
Hello!

Nie bylo mnie od wczoraj, bo stawialam system w lapku... :zawstydzona/y: Ale juz dzis smiga. :-):-)
Nawet nie wiem, co sie dzialo, ale postaram sie cosik nadrobic.

Mia nam troszke plakala wczoraj i dzis przy usypianiu... Kurcze, wydaje mi sie, ze byla przestymulowana... TV moze jednak naprawde zle wplywac na takie maluszki mimo, ze to tylko tyle a tyle czasu... :eek::sorry2::eek:

Milego wieczorku!
Tymczasem bede czytac, co tam u Was.

Oki, to jestem na biezaco.

Asionek - ale akcja z tym pradem! :shocked2: U nas tez wsio na prad...

Mademoiselle - ehh, nie zalapalam sie na Twoje zapewne piekne fotki... :zawstydzona/y: Ale moze kiedys jeszcze wstawisz, to oczy naciesze Twoimi slicznymi dziecmi. :-)

Rurka, Wiola, Pok - jak samopoczucie?

Nagapalma - witaj! Mam nadzieje, ze zle samopoczucie minelo.

Wszystkim zycze milego wieczoru. :-)
Bede z doskoku, bo nadal mi sie jeszcze rozne rzeczy instaluja...

Ostatnia edycja:
Mary moze byc od przestymulowania , moj ma to samo i dlatego jak widze tylko , ze zaczyna marudzic to spac go klade zaraz ,a wczesniej myslalam , ze mu sie miejsce czy zabawa znudzila tylko i go dawalam gdzie indziej czego efektem pozniej bylo wycie ...
teraz juz mamy dzionek uregulowany i wiem kiedy ma isc spac i ile moze wytrzymac dzieki czemu placzu od dawna nie ma :)

milej nocki !

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry