• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made :rofl2: hmmm... człowiek mógłby się zakochać na wiosnę :sorry:

Karolla Belissima :cool2: awizo mam, tylko muszę pójść na pocztę :tak: wybacz, że tak przeciągam moment rozpakowania niespodzianki ;-)

reklama
Bogusia - z doświadczenia Ci powiem, że jesienne zakochania też są pięęęękne :-))))
Chociaż...Wiosna ma w sobie jakąś taką....magię :sorry:

Olivka - tyle czasu Ci to zajęło, że nie ma bata...MUSISZ wyglądać uroczo :-p

Made podziękować:)))) Jam po zupkę chińską w drodze wjechałam i szklarza pogonić bo po remoncie stoo lat a ja wciąż bez lustra:(

Boogie a ja stepuję bo nie wiem czy się spodoba... Ale spokojnie,rozumiem:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dosłownie Made, podnosi człowieka na duszy i sercu :tak: i przekazuje całe mnóstwo pozytywnej energii, ja lubię taką muzykę, która mnie "unosi" :rofl2:

Karolla jeszcze nie było takiej rzeczy od Ciebie, która by się nie spodobała :sorry:

Ostatnia edycja:
Byliśmy z Maciusiem u dentysty i dlatego tak późno dziś i pewnie wiele nie popiszę - ale chciałam Was ucałować :-)

Kocurku
Oleńka już ma 7 kg? Czyli dobiła do mojego Pączuszka? Śliczne zdjątka z przychodni!

Przyszła pierwsza pozytywka - mam akwarium w domu! CUDO! Ale na razie Maciuś bardziej zainteresowany niż Martynka...:rofl2:

reklama
Boogie mms-ka wysłałam, specjalnie dla Made, jedna fotka z pracy ciężkiej, jak bys dała radę to wrzuć proszę bo ja lapka nie mam tutaj:(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry