• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej lil :)
poki co dobrze. sprawdzam pewna teorie - poki sie nie zaczne ruszac, czyli nie wyjde z lozka nawet sie umyc to nie jest mi niedobrze. poki co sie sprawdza. zobaczymy co dalej.
a co u Ciebie? spacerki? zakupy?

Hej ;-)

Zdjęcia zdane do przedszkola, córkę koleżanki odebrałam przy okazji bo mnie poprosiła, zaprowadziłam, wysłałam reklamację do siódemki o zniszczony towar, pogadałam sobie z koleżanką, zrobiłam obiad, nakarmiłam wszystkich domowników, Karola sprząta swój pokój, Emi gryzie swoje buciki po nurofenie bo idą jej górne dwójki, a ja wreszcie sobie siadłam na tyłku. Za jakąś godzinkę przyjedzie szwagierka żeby jej kompa zrobić bo przesadziły z ilością danych i brak miejsca na dysku :-p

OOOOOooooo Emi sprząta pokój z Karolą :szok::szok::szok: wrzucają zabawki razem do koszyka :-D:-D:-D Kochane dziewczynki :tak: A ja się chyba przejadłam :-p No cóż póki mam chwilę to siadam do tych broszek bo wczoraj usnęłam z Emilką :-p

kochane,

a czy ktos wie co sie z Libby i maciusiem dzieje? paulina Ty na pewno masz rzetene informacje. Lepiej juz z Maciusiem?

dzieki Made. Mam nadzieje, ze sie chlopak lepiej czuje i juz dokaldnie wiedza co i jak. Bidulek malutki.

wlasnie! gdzie Wiola!?!?

a sluchajcie.. czy w ciazy mozna wedzonego lososia?

reklama
Poczek wg mojego ginekologa nie, jesli jest wędzony na zimno :(

Znalazłam coś takiego:
"
[h=3]W ciąży nie jedz surowych ryb[/h] W okresie ciąży najlepiej zrezygnować z surowego mięsa ryb, np. tatara z łososia, sushi z ryb, surowego mięsa marynowanego w solance, np. śledzi, a także ryb wędzonych na zimno. Mogą one zawierać bakterie z rodzaju Listeria monocytogenes, niebezpieczne dla kobiet w ciąży. Surowe mięso ryb może być także źródłem pasożytów.
Lepiej także na czas ciąży zrezygnować z owoców morza; bardzo szybko się psują, a mięczaki, filtrując w ciągu dnia duże ilości wody, wyłapują z niej wszystkie zanieczyszczenia."

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry