reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
cześć dziewczyny czytam to forum i sądzę, że dobrze trafiłam. my bardzo, bardzo staramy się o dzieciątko. Póki co nic nie wyszło, ale jestem dobrej myśli :-)

asiazuza jasne, ze dobrze trafilas:tak: Opowiadaj nam tu szybko jak tam z waszymi starankami.
JOS przypomnialo mi sie o wloskach :tak: Ja to mam chec na dluzsze krecone. Juz sobie zrobilam przymiarke na kompie i jak dla mnie to bomba:tak: Ale moj B. ciagle mnie do fryzjera wysyla, bo mowi, ze w krotkich mi lepiej... No i zonk. A ja przeciez dla niego chcialam to zrobic.... :confused2:;-)

Ostatnia edycja:
asiazuza witamy:) opowiadaj od jak dawna sie stracie czy to na pierwsze dzieciatko no i w ktorym momencie cyklu jestes :)

czesc wszystkim :)
i na poczatek &&&&&&&&&&&& i oczywiscie <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

ASIONKU gin prostym badaniem moze stwierdzic czy to tylko bolace plecy. Jak przy schylaniu, to po prostu nie powinnas sie schylac. :-) Dbaj o siebie.

aha myslalam , ze to jakies zagrozenie jest :( no staram sie nie schylac , ale czasami trzeba ;)

hejjjjjjjjjjjjjjjj

sol : jjjezu ... wiesz w jakim wstanie wstalam... ? bol glowy i dzien zaczelam od picia soku :)

mama : hahahaha! to sie pospieszylas, nie dalas pieniazkom nawet dnia polezec na koncie :)
a w ogole to wez zajrzyj na wystarane co wczoraj sol wyrabiala ;) hahahhaa nie, sol? ;)

paulina: adidaski pumy ! :-)

asionek : jak sie czujesz????

dobrze sie czuje :) oby tak dalej !!!
hehe jakie plany na wydanie kasy ;))

Dzien dobry Dziewczynki ;-**

Edytka &&&&&&&& mocno trzymam ;-)

uff...probuje nadrobic, co naskrobalyscie...
a u mnie...? zero zmian :-D @ brak...:eek:

powodzenia na wizycie i oby cos sie wyjasnilo &&&&&&&& :)

cześć dziewczyny juz jestem w Polsce ale było fajnie;) wypoczełam:-)

poczytam was troszke później i wpadne popołudniu wszystko opowiem.

policzyłam ze u mnie staranka będą na walentynki ;) fajowo;)
buziaki

super , ze wakacje udane :)

paula - po 38 tygodniu rób co chcesz :-D Ja w ciąży przestawiałam meble i nic się złego nie działo :-p

Po cichu popieram i powiem "dobrze tak sukin..om!!" :-p
Więzienna sprawiedliwość: Za molestowanie córki stracił głowę

masz racje dobrze mu tak :wściekła/y:

Czesc dziewczynki!
Edyta normalnie w szoku jestem :szok: Ale ta Twoja malpa nas wszystkie w konia zrobila. Ja to bylam pewna, ze nie przylezie na 100%, a tu zonk :baffled: Ale nic sie nie martw, nastepny miesiac jest Twoj!

Asionek ja jak kupuje na Allegro to wysylaja mi do domku w Polsce. Niektorzy sprzedawcy maja

opcje wysylki za granice, ale koszty sa wtedy uzgadniane indywidualnie przez telefon. Ja akurat jade do Polski

w przyszly weekend to sobie zabiore wszystie klamoty, ktore doszly. Tez kupilam sobie z Allegro buciki

Pumy i do tego dresik 3-czesciowy. Teraz moge sie wozic po mojej wiosce :-D

aaa myslalam, ze do ciebie od razy przysylaja :) ja nie jezdze do Pl za czesto ,a teraz to wogole nie wiem kiedy pojade :(

cześć dziewczynki :-)

byłam dziś u gina, pytać co dalej z moimi lekami, bo dupek mi się kończy. Niestety mojej nie było, ale przyjęła mnie inna. Tak jak myślałam, powiedziała by wrócić do luteiny, co z miłą chęcią uczynię, ;-) ze względów oczywiście finansowych. zerknęła na niunię czy z serduszkiem OK i oczywiście tak bylo - znaczy jest :-)

fajnie , ze wszystko dobrze i serduszka posluchalas :)

cześć dziewczyny czytam to forum i sądzę, że dobrze trafiłam. my bardzo, bardzo staramy się o dzieciątko. Póki co nic nie wyszło, ale jestem dobrej myśli :-)

witaj :)

Maran za porod &&&&&&&&&&&&&&&&& oby mala chciala szybko wyjsc :)

ide sie plumkac :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry