reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jestem :-))))

Kochane, na początek muszę się usprawiedliwić: PADAŁ DESZCZ :wściekła/y: A jak pada deszcz, to made nie ma internetu :-D:-D:-D)))))
USG nie było, ale dottore szyjkę wymacał jak potrzeba, zachwycony jak zwykle, serduszko bije jak Dzwon Zygmunta, Maluszek już upadł na głowę :-)))) Badania wzorowe, nic tylko się dalej lansować :-p Na te kłucia kazał zażywać NO-SPĘ dwa razy dziennie, prawdopodobnie Maluch jakiś tam sobie nerw upatrzył, poza tym - rewelacja. Następna wizyta za 3 tygodnie, no chyba, żeby ;-))))

Chciałam wszystkim Wam bardzo podziękować za kciuki, za pamięć i w ogóle.... Ogromne buziaki, dla każdej Kobitki :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

Ostatnia edycja:
reklama
Rureczka-dziękuję ;))
to mój hybrydowy ;))z motylkami na serdecznym palcu:)

Jos mam nadzieje,ze Polduś spokojnie pośpi w nocy bo pewnie sie mocno wystraszył...

Made koleżanko :happy: dobrze przeczytać o tym Zygmuncie :-p:-D a nóż widelec, może będzie Zygmunt miał na imię??? :-D:-D;-):-p cieszę się, że wszystko w porządku i kurcze tak sobie myślę, że jak Twój Maluszek się pojawi, Kocurka, Pysi i Asionka, to kto będzie na forum??? :szok: wiem, że reszta babeczek będzie, ale pusto się zrobi :zawstydzona/y:

Jos wiesz, że lubujemy się w pasiakach :cool2: trampek i bluzek w pasiaka nigdy dość i we wszystkich kolorach :-D Remigiusz będzie miał przechlapane z taką matką wariatką :-D

Mamita mam zamiar ignorować tego BABSZTYLA dokumentnie, nawet słowem się nie odezwę, ale jak też się poskarżę właścicielce jak wreszcie do Polski przyjedzie :wściekła/y:

Rurreczko dobre wieści na koniec dnia, trzymam kciuki &&&&&

Marcepanek, Syneczki moje gratulacje :-) spokojnych 9 miesięcy :tak:

rureczka !!!!! Powinnaś teraz dostać po dupie :-))))) ale ja tego nie zrobię, jestem zbyt wrażliwa, i zbyt mocno Cię...lubię :zawstydzona/y: Cieszę razem z Tobą z tak wspaniałych informacji, teraz tylko dbać o pęcholki, a reszta się już ułoży :))))))

just, młodamamusia - dzieciaczki przecudne, oglądam i za każdym razem się nimi zachwycam, i doczekać się Zygmunta już nie mogę :-D))))

jos - ostatni raz taki opis przyrody czytałam u Reymonta :-))))))) Cały folwark zwierzęcy wymieniony hahahhahaaaaa SUPER!!!! A Polduńkę wyściskać od made z uczuciem :))))

mamitka - pazury masz elegancja francja :-) Też bym takie chciała :tak:

Syneczki - GRATULACJE !!!!

hahahaha Made słowo się rzekło :-D jak dla mnie to masz lokatora Zygmunta :-D Kocurek ma Maleńką Czarną, a Ty Zygmunta :-D:-D:-D nooo chyba, że Ci się nie podoba :sorry::-D ale skoro Twoi koledzy z ławeczek :cool2: należą do grupy wiekowej, w której nie jeden Zygmunt by się znalazł, a pewnie też i kliku Franków, Staszków itd to chyba nie razi tak bardzo :-D:-p

just - ja już mam Mańka, Wiktora, to i Zygmunt być musi :-D))))) hahhahaaaaa Mały Zygi :))))
A i muszę Ci podziękować za porcję fruktozy :))))) Uwielbiam tego małego Kosmonautę :tak: i Jego cudowną mamę :)))))

Uciekam do spania....po dniu pełnym wrażeń :)) Cudownej i przespanej nocy życzę wszystkim. Do jutra :)))

Ostatnia edycja:
koleżanko Made, koleżanka mnie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: dziękować, dziękować za taki piękny komplement :zawstydzona/y: Piętaszki Remika wycałowane w każdym możliwym centymetrze tych OGROMNYCH stóp :-D

a co do Zygiego :-D to na prawdę pasuje :cool2: "Zyguś, chodź do mamci" :-D:tak: to jest to!!!! :-D:-D:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry