helol
nadrobilam, litosciwe dzis bylyscie z iloscia stron
asionek : mowie ci bierz zwykla wanienke mala czy duza i mlodego kladz na zanurzony w wodzie recznik, bezpiecznie, niepozlizgowo, PLASKO i czysto bo do kazdego kapania mozesz brac 1 nocnik i normalnie go prac. Ja nie mialam zadnych stojakow do wanienki i innych i wanienke kladlam na lozku. mamy takie 2 jednoosobowe dla gosci i one maja twardy materac, troche sie schylalam ale na pewno mniej niz do normalnej wanny!
no i poz atum tp bylo w pokoju gdzie spal maly wiec miam tam ciepla, stala temperature, nie nosilam go nigdzie po korytarzach itp
just : glowa do gory, bedzie dobrze!!!! zobaczysz ze cos wymyslisz!!!
made : piekny ksiezycu w pelni

faktycznie mlodziutko wygladasz

fajnie mic szanse i dostawac 10 lat mniej

mam nadzieje, ze tez mnie to spotka, ale z moimi podkowkami to nie jetsem nietsety taka tego pewna...
mama : gdzie jestes?
kocurro : jakies nowinki ??????????????
asionek : looo jezu... ale na mame zapakowalas jak na wielblada

wstyyyydz sie !!!

a jutro bedziesz mie cùega przyjemnosc bo bedziesz przegladac wszystkie cisuzki i gadzety dla synka

)))))))))))))))))))))))))))))))
a ja dzis bylam u dentysty i po dordze zahaczylam o CAROLL ( nie wiem czy ta siec isteniej w Pl) i wyrwalam super koszulke-sweter ( z takiej dizaninki cienkiej) przeceniony z 60 na 16 euro

no i mlodemu kilka t shirtow i 2 kamizelki takie cieplejsze coby mu kiszek nie przewialo jesienia i zima
made : pochwal sie co tam w lumkach upolowalas!!!!!!
zzarlam 4 nalesniki i umieram... wczoraj o tek samej porze tez 4 i nic mi nie bylo... i wez tu cos skumaj
aha i jeszcze uprzejmie informuje z epo raz 2gi w zyciu na wadze wybila nowa dziasiatka, magiczne 50,00

nie mam pojecia ile jeszcze przytuje ale zastanawiam sie czy moge jeszcze przybrac 10kg, bo wtedy zahacze o jeszcze nowsza dziesiatke
marcepanek : gdzie jestes??? co tam u ciebie??? znalazlas innego gina????????
rurka : &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&