rruurrkkaa
Mama Misiatków
A co tu tak skromnie??:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Jestem po wizyciePęcherzyki nie 2 a 3
ogromne, akurat do pęknięcia
Pregnyl podany. Jutro wizyta na potwierdzenie pęknięcia i działamy ostro
![]()
asionek a jak wyglada u was ogrzewanie?macie elektryczne grzejniki i w kazdym pomieszczeniu wlacza sie oddzielnie?
bo jesli tak to my tak mielismy w Irlandii.najcieplej bylo w salonie i tam ja kompalam, najpier wszystko sobie [rzynosilam , oliwka, recznik itd. potem na 2 krzeslach stawialam wanne( taka normalna)
wode przynosilam sobie z lazienki odrobine cieplejsza niz zalecana dla malego dziecka, w ty czasie Iwe kladlam na kocu na podloge , albo jak byla malusia to mielismy taki kosz wiklinowy.do wanny pielucha tetrowa zeby dziecko sie nie slizgalo, rozbieralam ja i juz przewaznie woda ostygla do odpowiedniej temperatury, po kapaniu w reczniczek, ktory lezal na kocyku na stole. potem ja karmilam a dopiero potem odnosilam wszystko na swoje miejsce. da sie to wszystko zorganizowac i wcale nie potrzeba jakichs specjalnych wanienek
Asionek no ja kojarzę takie małe tłuste buźki - czasem się takie widzi....Tylko ja po prostu nie chciałabym, aby córcia była większa od synka! To nie ta kolejność heheNo i poród chyba łatwiejszy jak rodzisz melona a nie arbuza
![]()
asionek : a zgapiaj sobie do woli![]()
a ja znow musze miec cieplo, bom zmarzlak, w tym mieszakniu co jetsesmy od listopada mamy zima 22 i dla mnie za malo!
kolorowych wszystkim!!!