just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
Mama mieszka w Łomży, mówisz, że szaleństwa koleżanki Made były różne, to niczym "szaleństwa Majki Skowron" jeśli znasz lekturę 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
ech Kochana, made urodzi, podkarmi Zygmusia, napijemy się drinka i zacznę pisać
))) Zaraz zerknę na mapkę ile do tej Łomży ode mnie
za momencik wracam, idę po coś na ząb, dosłownie 5 minut
))) 

to Maniek tak dał mamie popalić???
moje wyrazy uznania i peany na Twoją cześć koleżanko!!!! to ja jeszcze nie wiele wiem o życiu 
)))
moja mama ma swój mały udział w produkcji, bo pracuje na browarze
a to nie jest tak, że każde kolejne dziecko, to łatwiejszy poród??? Tak słyszałam, ale obal ten mit jeśli to nie prawda, może zdecyduję się jeszcze kiedyś na rodzeństwo dla Remka 

gdyby moja mama w browarze pracowała, no to moja droga.....już dawno bym tę Gdynię w tyle zostawiła
zapraszam, zapraszam
piękne, czyste tereny, nieskażone przemysłem, samo zdrowie 
, a z tych wszystkich żali ostatnich zapomniałam odświętować niezły "jubel"
10 sierpnia wybiła magiczna "5", pięć lat jestem sama, bez dłuższego związku, nie licząc tych króciutkich relacji, więc jeśli stuknie mi kolejna piątka
to ja już sama nie wiem, ani ja kulawa, ani głupia, a sama, no Remiego nie liczę, bo to dziecko, mimo, że facecik