- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mademoiselle
Fanka BB :)
rurecka
może nie będom, co? Tak tylko w środę i czwartek, do operacji pouciekam im 
ewcia - oj dziękuję Ci :* Tak bym chciała, uszczypnięcie jeno poczuć, a mi jakby kręgosłup rozsadzało....później oddychać nie mogłam i tlenu mi dawali dużo, no a później ten okropny moment wyciągania....:/
może nie będom, co? Tak tylko w środę i czwartek, do operacji pouciekam im 
ewcia - oj dziękuję Ci :* Tak bym chciała, uszczypnięcie jeno poczuć, a mi jakby kręgosłup rozsadzało....później oddychać nie mogłam i tlenu mi dawali dużo, no a później ten okropny moment wyciągania....:/
Ostatnia edycja:
rruurrkkaa
Mama Misiatków
a ja wcale nie czułam tego wkucia
gorzej mnie gruby venflon bolał
gorzej mnie gruby venflon bolał
mademoiselle
ewcia - w środę do godz. 10:00 mam się zameldować w szpitalu, operacja jest planowana na piątek czynastego
moja ulubiona data!!!
Mam nadzieję, że tak będzie, bo nie wyczymie przez weekend tam leżeć....w poniedziałek wracam do domu, już zapowiedziałam to im
rurecka! A czemu sobie dałaś taki wkłuć? Przecież masz mamę pielęgniarkę, nie mówiła Ci, że TYLKO RÓŻOWY?!
Ja na wszelki wypadek sobie kupiłam gdyby oszczędzali na ruszu dla mnie hehe :-) ale mi dali
moja ulubiona data!!! Mam nadzieję, że tak będzie, bo nie wyczymie przez weekend tam leżeć....w poniedziałek wracam do domu, już zapowiedziałam to im

rurecka! A czemu sobie dałaś taki wkłuć? Przecież masz mamę pielęgniarkę, nie mówiła Ci, że TYLKO RÓŻOWY?!
Ja na wszelki wypadek sobie kupiłam gdyby oszczędzali na ruszu dla mnie hehe :-) ale mi dali

ewcia3004
Nadzieja umarła...
Made, kochana, to ja Ci bardzo ale to bardzo współczuję!!! Boziu, toż to, o nie! tak bym nie chciała... ja mam dobre wspomnienia po cc... i na samą myśl o kolejnej cesarce jestem szczęśliwa...
)
z wyciągania, to pamiętam, ze trochę poszarpali... ale na prawdę nie było źle... przynajmniej u mnie... a i nawet trochę im zajęło wyciągnięcie, bo najpierw musieli porozcinać zrosty... a potem pomęczyć się z wyciągnięciem małego...
a nie da się w dzień operacji, albo chociaz w czwartek po południu? czy jeszcze będa robić jakies badania?
Rureczko, podpisuję się pod tym venflonem
ale to przy pierwszej cesarce wbili mi ten największy!!! oj, cholerstwo bolało, do dziś mam bliznę po venflonie!!!!
przy drugiej cesrace, już inny szpital i przeszli na te odrobinkę mniejsze... i to po dłuuugich bataliach, bo odgórnie jest że mają być te grube
z wyciągania, to pamiętam, ze trochę poszarpali... ale na prawdę nie było źle... przynajmniej u mnie... a i nawet trochę im zajęło wyciągnięcie, bo najpierw musieli porozcinać zrosty... a potem pomęczyć się z wyciągnięciem małego...
a nie da się w dzień operacji, albo chociaz w czwartek po południu? czy jeszcze będa robić jakies badania?
Rureczko, podpisuję się pod tym venflonem
ale to przy pierwszej cesarce wbili mi ten największy!!! oj, cholerstwo bolało, do dziś mam bliznę po venflonie!!!!
przy drugiej cesrace, już inny szpital i przeszli na te odrobinkę mniejsze... i to po dłuuugich bataliach, bo odgórnie jest że mają być te grube

rruurrkkaa
Mama Misiatków
Made u nas do cc tylko zielony, najgrubszy :-
-( i tylko anestezjolog może wkuć
tak mi w nerw trafiła małpa, że do dzis czucia w tym miejscu nie mam
tak mi w nerw trafiła małpa, że do dzis czucia w tym miejscu nie mam
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Rureczko, zielony nie jest najgrubszy
jest jeszcze grubszy- szary!!! I ten właśnie szary mi dali przy pierwszej cesrace... wrrrr....
ale też dziwnie trochę, ze tylko anestezjolog może wkłuć... ech... w końcu polska służba zdrowia... choć ja cesarkę z Mikołajem miło wspominam.... tyle dobrego...
jest jeszcze grubszy- szary!!! I ten właśnie szary mi dali przy pierwszej cesrace... wrrrr....ale też dziwnie trochę, ze tylko anestezjolog może wkłuć... ech... w końcu polska służba zdrowia... choć ja cesarkę z Mikołajem miło wspominam.... tyle dobrego...
Ostatnia edycja:
mademoiselle
Ja sobie nie dałam wbić zielonego, mam tak cienkie żyły i do tego zanikające, że chyba bym urodziła zanim by mi grubasem w żyłę trafili
)
Do mnie na oddział przychodziły pielęgniarki z anestezji, bo te z położniczego nie dawały rady :/ Jedna taka małpa zawzięta, stwierdziła, ze sobie poradzi....po dziewiątym razie się poddała :/ A ja później rękami ruszyć nie mogłam....Są takie idiotki, mówisz, że jest problem, a ona będzie sobie udowadniać Twoim kosztem
Do mnie na oddział przychodziły pielęgniarki z anestezji, bo te z położniczego nie dawały rady :/ Jedna taka małpa zawzięta, stwierdziła, ze sobie poradzi....po dziewiątym razie się poddała :/ A ja później rękami ruszyć nie mogłam....Są takie idiotki, mówisz, że jest problem, a ona będzie sobie udowadniać Twoim kosztem

reklama
rruurrkkaa
Mama Misiatków
oooo to dziekuje niebiosom za zieleń
wspolczuje Ewciu! ja na szczescie nie planuje wiecej rureczek, od wczoraj tabletki anty biore, to mnie venflony omina

Made taki sam problem jest u mnie... na patologii c. już mi pielegniary wkuc nie zakladały
opowiadałam Wam przeciez jaki tam cyrk... jedna strzykawka zyły dwóm osobom przepychac :/ wstydzili by sie!!!!
wspolczuje Ewciu! ja na szczescie nie planuje wiecej rureczek, od wczoraj tabletki anty biore, to mnie venflony omina

Made taki sam problem jest u mnie... na patologii c. już mi pielegniary wkuc nie zakladały
opowiadałam Wam przeciez jaki tam cyrk... jedna strzykawka zyły dwóm osobom przepychac :/ wstydzili by sie!!!!
Ostatnia edycja:
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się:
;-) 
a i przy cc z Mikosiem, to jeszcze wkłuwali mi się 2 razy