Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wygląda na takiego brata, który ma świadomość, jaka odpowiedzialność za młodszą siostrę na nim spoczywa:-)
. Pamiętam jak mój brat uczył mnie jak się kopie. Niedobrych chłopaków oczywiście. 

i zawsze -obie zresztą- jak byłysmy w wieku przedszkolnym już PRAGNĄŁYSMY jeszcze jedno rodzenstwo!! namawiałysmy mamę
na Michałka albo Martusię- tak sobie wówczas wymyśliłysmy.....ale z racji tego, ze mama juz miała dosć "odchowane" dzieci - i wiele innych czynników - na nie- ze nie zdecydowała sie- choć czasem mówiła z żalem - a szkoda- bym miała o jedno szczescie wiecej;-)..ja tam chce i bede miała conajmnej jedno dziecko(1 lub 2) - Klaudia nie bedzie jedynaczką - bo fakt - przyjaciel..przyjaciółka- ale siostra/brat - nikt i nic jej/go nie zastąpi.