Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jeszcze próbowała mnie podejść tekstami że jestem jej "najpiękniejszą królewną" i takie tam ale jestem twarda, małżon mnie utwierdził w przekonaniu że dobrze zrobiłam z tymi zabawkami więc zobaczymy
"mamo jest mi bardzo przykro że zabrałaś mi zabawki, rozczarowałam się tobą"![]()
na "nie" jest wrzask, ale ja to ignoruję, po 3 minutach jest spokój, Ninę wystarczy położyć, albo do fotelika wsadzić, to patrzy co siostra robi, wtedy mogę coś zrobić
no i od poniedziałku Starszak idzie do przedszkola, od 8-13, dzisiaj mąż ją zaprowadził, to nawet się za nim nie obejrzała :-)
zaraz zamorduje własne dzieckota mała cholera czyt Majka nie chce spać w ogóle!! nie mówiąc o tym że nie sypia w dzień w ogóle odkąd skończyła 1,5 roku, to ostatnio przechodzi samą siebie, wstaje 7-8, kładę ją spać przed 21 a ta zamiast zasnąc to scenki odgrywa w łóżku, szalje, "daj mi wody bo umre", "siku", "boje się" itp itd, zaraz zwariuje!! Kończy sie to gdzieś 22 a ja jestem tak padnięta że w ogóle nie mam wieczorkiem czasu dla siebie. Po kim ona to ma???
obecnie przechodzimy etap, że nie chce nigdzie iść, znaczy chce, ale gołana "nie" jest wrzask, ale ja to ignoruję, po 3 minutach jest spokój,

ale z zabieraniem też pomyślę, tylko muszę w ogóle ogarnąć zabawki, ale nie wiem kiedy

Zylcia, Gosha konsekwentnie zabraniajcie wszystkiego po położeniu do łóżka. Wysikać, dać wody przed a potem mówić, ze to nie pora na takie rzeczy. Ja na nic nie pozwalam po kąpieli. Nie może wyjść z łóżka co najwyżej może zawołać żeby go przytulić. Owszem próbował mówić, że jest głodny czy chce kupę ale mu powiedziałam krótko, że zje rano i koniec gadania
mój nie ryczy za to robi podkówkę i ostrzega. Mamo ja będę płakał. Ja na to dobrze poplacz sobie jak Ci smutno ale w swoim pokoju i się zbiera![]()