reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

Czesc dziewczynki . Antos dostał wczoraj zezwolenie na miesko choc ja mu podała je dwa dni wczesniej. smakuje mu krolik z warzywkami no i indyk. Od jutro gotuje sama miesko bo mam podawac mu miesko nie tylko ze słoiczka . ZObaczymy jak bedzie jadł no i mamy wprowadzic poł łyzeczki kaszki mannej ugotowanej w 10 ml wody i dodac do zupki bo jak teraz nie dostanie przez najblizsze dwa tygodne to potem dopiero jak skonczy 10 miesiecy .

reklama
Hmmm ja tu się nie wypowiadam jutro czeka mnie rozmowa z pediatra bo juz nie mam siły na mleko z tym moim diabełkiem:-p On najchetniej to by jadł jak stary wsio łyżeczka:sorry2:

Biedni jesteście z tymi kupkami. U nas 1-2 dziennie to norma. A jak 1 to mega wielka:-D A dajesz jakiegoś soczku do popicia??

Daję herbatę. Soczków jeszcze nie próbowaliśmy. Zrobił dzisiaj kupę, ale to jeszcze nie było to. W ogóle, to bardzo nerwowy jest przy mleku. Jak go sobie ułożę, to je 10 min, a potem się pręży, puszcza bąki i rozgląda na boki. Te moje cycki też jakieś takie wątłe. Chciałam dzisiaj ściągnąć mleko i mój laktator chyba padł, bo ssanie kiepskie. Tak bym sprawdziła ile on zjada za jednym posiedzeniem. Ziemniak z dynią mu smakował i mleczka jeszcze popił. Jutro dokończymy.

Kasiu laktatorem to tak orientacyjnie sprawdzisz ile - bo dziecko efektywniej ssie.
Ale życzę aby rozszerzanie diety obyło się bez zakłóceń.

reklama
Do góry