reklama
Zobaczysz jaka bedzie po szpinaczku;-)Dziewczyny jak wprowadzałyście nowe danka tj zupki - kupa była inna niz zwykle po samym mleku? Bo nam chyba po tej zupce marchew z ryżem taka dziwna kupa powstała...
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MAJECZKO kupki beda inne :-)
magdziunia
Październikowa Mama'08
A jaka po jagódkach 

No i dobra decyzja;-)
Wiesz gdzie są inne watki??
niby wiem, ale co zrobić, jak bym chciała się tutaj wypowiadać?

No to u nas dzisiaj dynia z ziemniaczkiem. Martyna wsuwała aż miło. zobaczymy jak to będzie u brata :-) Na kupę czekamy od piątku
Jak dzisiaj nie ruszy, to mam jabłko ze śliweczką. Ostatecznie pozostanie czopek. Te kupy są masakrycznie gęste, nawet codziennie herbatą go poję i do tej pory bez większych rezultatów. Zobaczymy 

reklama
malena81
mamusia październikowa 08
niby wiem, ale co zrobić, jak bym chciała się tutaj wypowiadać?![]()
Wejdź najpierw na dzieci urodzone w Październiku 08 i tam znajdź podtemat Poznajmy się lepiej. Napisz coś o sobie, żebyśmy Cię mogły lepiej poznać.
Wklej sobie suwaczek może jakieś zdjęcie dzidziusia- jak to zrobić dowiesz się na głównym wątku ciąża,poród połóg. Z różnych względów podchodzimy nieufnie do nowych. Ale nie zrażaj się patikitka!
Udzielaj się na innych naszych wątkach - lekarskim, głónym październikowym, czy o karmieniu i pielęgnacji. Jak Cię troszkę poznamy lepiej, na pewno szybko poczujesz się z nami dobrze.
Dziewczyny są naprawdę super.
I jak maluszek na dorosłej diecie?
Nie masz żadnych problemów?
I czemu tak szybko wprowadziliście tyle stałych posiłków?
Piszesz, że karmisz piersią.
Nie masz problemów z mleczkiem, jak tak rzadko małą przystawiasz?
No to kilka pytań na zachętę!

Podziel się: